![]() |
|
بروز رسانی خودکار فایل configuration.php بعد از انتقال سایت به سرور دیگر با MoovJla - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: الحاقات جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-53.html) +--- انجمن: ماژول های جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-67.html) +---- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 3.0 - 3.10 (/forum-68.html) +---- موضوع: بروز رسانی خودکار فایل configuration.php بعد از انتقال سایت به سرور دیگر با MoovJla (/thread-8368.html) |
بروز رسانی خودکار فایل configuration.php بعد از انتقال سایت به سرور دیگر با MoovJla - Reza Ganji - ۷-۷-۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ عصر ![]() درود یکی از مشکلاتی که کاربران بعد از انتقال سایت خود از یک سرور به سرور دیگری روبرو هستند تنظیمات فایل configuration.php می باشد بخصوص مسیر پوشهای تمپ و لاگ.توسط MoovJla که در اصل یک اسکریپت ساده است میتوانید این مشکل را براحتی حل کنید. ![]() بعد از انتقال سایت خود این فایل را که یک فایل php است در روت سایت خود آپلود کنید و سپس سطح دسترسی فایل configuration.php را قابل نوشتن کنید و سپس در ادامه آدرس سایت خود نام کامل این فایل را که MoovJla.php اضافه کنید تا صفحه مربوط به این اسکریپت را مشاهده کنید.شما فقط کافیست اطلاعات دیتابیس را وارد کنید و سپس دکمه submit changes را بزنید. حتما مراقب باشید که این فایل را بعد از استفاده سریعا حذف کنید و همچنین سطح دسترسی فایل کانفیگوریشن را نیز غیر قابل نوشتن کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این اسکریپت برای استفاده با جوملا 1.5 و 2.5 و 3.0 کارایی دارد ! بروز رسانی خودکار فایل configuration.php بعد از انتقال سایت به سرور دیگر با MoovJla - ahmad007 - ۴-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۲۷ عصر با سلام استاد گنجی من یه هاست رایگان خریدم میخوام در قسمت configuration.php ادرس logs و temp را در قسمت configuration ویرایش دهم.این کارا کردم ولی صفحه اسکریپت ساده نیومد من تازه کارم خواهشا کامل توضیح داده شود. از راهنمایی تان ممنون میشوم بروز رسانی خودکار فایل configuration.php بعد از انتقال سایت به سرور دیگر با MoovJla - Reza Ganji - ۵-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ صبح شما اگر جوملا رو نصب کرده باشید رو همین سرور نیازی به این اسکریپت نیست. روش کار هم توضیح داده شده است و بسیار ساده است. سطح دسترسی این فایل رو 0644 قرار دهید تا بتونید در مرورگر فراخوانی کنید. |