![]() |
|
جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت (/thread-8309.html) |
جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - nohz - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ صبح سلام دوستان خسته نباشید من تو سایتم از سایتهای دیگه چندتا rss گرفتم ولی حالا مشکل این جاست که وقتی یکی از اونها لود نمیشه، بالای سایتم می نویسه"ایراد در بارگذاری اطلاعات خوراک"، حالا میخوام که اگر rssها بارگزاری نشدند این پیام تو سایتم نمایش پیدا نکنه. ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی بفرمایند و بگن باید چیکار کنم؟ اینم آدرس سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. متشکرم RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - محمدسلیمانی - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ صبح سلام از تنظیمات کلی>سیستم>خطا یابی سیستم را خیر قرار دهید RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - nohz - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ صبح (۳-۷-۱۳۹۱ ۰۴:۴۸ صبح)mohammas نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ممنون از توجهتون دوست عزیز ولی خطایابی تو تنظیماتم بروی خیر قرار داره و این مشکل رو دارم. از دوستان اگه کسی نظری داره، بفرمایید؟ RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - پیام عمرانی - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ صبح ارور برای افزونه ای هست احتمالا ببینید چه ماژولی rss میگیره RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - nohz - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۳۲ صبح (۳-۷-۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ صبح)پیام عمرانی نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام از ماژول نمایش خبر خوان استفاده میکنم، تنظیماتش و نگاه کردم چیزی در این خصوص ندیدم؟ RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - پیام عمرانی - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ صبح اگر میخواهید کلا نشان داده نشود میتونید از قالب کد message را پیدا کنید و خط آنرا حذف کنید تا دیگر نمایش داده نشود البته با این کار دیگه هیچ پیغامی نمایش داده نمیشود که امکان داره مشکل براتون ایجاد کند RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - saso - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ صبح بهتری این نوشته رو ذر فایل زبانش جای خالی بگذارید یعنی fa-IR.mod_modulname.ini RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - nohz - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ صبح (۳-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۰۷ صبح)saso نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ممنون از راهنماییتون، من اون فایل رو پیدا کردم ولی چیزی با اون نوشته داخلش نیست؟!!! fa-IR.mod_feed.ini باید چیکار کنم؟ RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - nohz - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر کسی نیست راهنمایی کنه؟ RE: جلوگیری از نمایش این ارور در سایت - nohz - ۳-۷-۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ عصر خسته نباشید دوستان، از کسی سوال کردم گفت این خطا توسط خود جوملا و ماژول هسته جوملا ایجاد می شود و برای این که نمایش داده نشه باید تغییراتی رو روش انجام بدی از دوستان کسی هست که بدونه چطور باید این کارو انجام بدم و یا لطف کنه این کارو برام انجام بده؟ |