![]() |
|
سایتی شبیه این - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: سایتی شبیه این (/thread-8258.html) |
سایتی شبیه این - rezaetemadi - ۲۹-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ صبح سلام کسی می داند مثل این چطوری باید بسازم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: سایتی شبیه این - سعید حمزه زاده - ۲۹-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ عصر شاید هم مثل این سایت!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این یک نمونه که من برای تست استفاده میکنم میشه مثل این سایت طراحی کرد با استفاده از js یا علی RE: سایتی شبیه این - پیام عمرانی - ۲۹-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ عصر همونطور که آقا سعید گفتند با js میشه به راحتی ساخت البته این سایت بیسش با وردپرس هست RE: سایتی شبیه این - rezaetemadi - ۲۹-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۴۳ عصر نقل قول: شاید هم مثل این سایت!!! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب این قالب شما را چطوری می شود به دست آورد از امثال این قالب ها را باز هم می توانید معرفی کنید . RE: سایتی شبیه این - سعید حمزه زاده - ۲۹-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ عصر دوست عزیز این html هست یا علی RE: سایتی شبیه این - rezaetemadi - ۳۰-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ صبح می دانم عزیز گفتم چه کنم تا از این دسته قالب ها داشته باشم ! با تشکر RE: سایتی شبیه این - سعید حمزه زاده - ۳۰-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۴۳ صبح در اینترنت هست اما انگلیسی باید حوصله به خرج بدید و راستچین و فارسی کنید RE: سایتی شبیه این - rezaetemadi - ۳۰-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ صبح می شود لینک بدهید عزیز من خیلی گشتم پیدا نکردم ! از این دست قالب ها بازم سراغ دارید ؟ RE: سایتی شبیه این - سعید حمزه زاده - ۳۰-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ صبح دوست عزیزم نگفتم که لینک دارم، عرض کردم پیدا میکنید اما انگلیسی بگردید شاید باشد RE: سایتی شبیه این - Zhyar - ۳۰-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ صبح سعید جان فکم افتاد رو کیبرد واقعا |