![]() |
|
پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران (/thread-8232.html) |
پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - peyman.ict - ۲۷-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۲۲ عصر سلام دوستان. من یه لینک از نوع عضویت کاربر در جوملا 1.5 ساختم تا کاربران سایتم بتونن عضو بشن ولی خطای 403 رو میده ایراد از کجا میتونه باشه؟ RE: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - سعید حمزه زاده - ۲۷-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر تنظیمات سئو رو چک کردید؟ غیر فعال کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟ RE: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - peyman.ict - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ صبح (۲۷-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر)keran4i نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون دوست عزیز ولی هر سه گزینه سئو غیر فعال هستش! RE: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - Reza Ganji - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۰۸ صبح لطفا دمو سایت رو قرار دهید. RE: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - peyman.ict - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ صبح آدرس : artmismusic.com RE: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - Reza Ganji - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ صبح شما در تنظیمات کلی امکان ثبت نام رو غیر فعال نکردید یا در ماژول ورود گزینه ثبت نام رو غیر فعال کرده باشید ؟ RE: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - peyman.ict - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۴۵ صبح هیچ کئوم از این کارها رو انجام ندادم و ضمنا نتونستم اصلا تنظیمات کلی برای کاربران رو پیدا کنم.تو ورژن 2.5 تو قسمت مدیریت کاربران از قسمت "انتخاب ها" این امکان وجود داره ، ولی تو 1.5 من نتونستم پیدا کنم! RE: پیغام خطای 403 برای عضویت کاربران - سعید حمزه زاده - ۲۹-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۵۳ صبح دوشت عزیز فکر میکنم شما این آدرس رو از منو برداشتی!! وقتی از منو برمیداری حتما باید خود اون منو هم فعال باشه! موفق باشید یا علی |