پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
نحوه فعال کردن Vertical Menu در قالب های آرتیستر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: نحوه فعال کردن Vertical Menu در قالب های آرتیستر (/thread-8221.html)

نحوه فعال کردن Vertical Menu در قالب های آرتیستر - ___mohsen___ - ۲۶-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ عصر

با سلام

Vertical Menu رو داره ولی وقتی قالبو نصب کردم این منوها فعال نیست و هر چی هم گشتم نتونستم پیداش کنم .

منو رو به راست انداختم پسوند art-vmenu هم دادم اما اون Vertical Menu که تو ارتیستر ساختم نیست

Vertical Menu آرتیستر

[تصویر:  9-17-2012%2012-31-25%20AM.jpg]

اینم سایت من

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همین سوال رو در جومینا ارسال کردن جوابی ندادند
گفتن سوالتو بزار اینجا شاید فرجی شد

RE: نحوه فعال کردن Vertical Menu در قالب های آرتیستر - Reza Ganji - ۲۸-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ صبح

برای استفاده از منوی عمودی به شکل خود ارتیستر شما باید از کلاس ماژول استفاده کنید.
کلاس ماژول منوی عمودی ارتیستر a-vmanu باید باشه.
ماژول منویی رو که استفاده میکنید باز کنید و در کادر پسوند کلاس ماژول این پسوندی رو که نوشتم وارد کنید.
اگر نتونستید اطلاع دهید تا من براتون انجام بدم

نحوه فعال کردن Vertical Menu در قالب های آرتیستر - hamed1328 - ۷-۱۲-۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ عصر

سلام
من این عمل را انجام دادم ولی درست نشد

نحوه فعال کردن Vertical Menu در قالب های آرتیستر - Reza Ganji - ۱۰-۱۲-۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ عصر

تا آربيستر سه اين پسوندها موجود بود شايد در نسخه 4 به بالا اين نرم افزار پسوندها تغيير کرده باشه.سعي ميکنم تست کنم

نحوه فعال کردن Vertical Menu در قالب های آرتیستر - zard - ۱۲-۱۲-۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ عصر

باید اسمی رو که هنگام سیو کردن قالبتون در قسمت art_ نوشتتید قبل از کلاس ماژول قرار بدید. مثلا اگر نوشته باشید elecom
اونوقت پسوند کلاس ماژولتون میشه :
elecom-vmenu