![]() |
|
راست چین ماژول menu matic - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راست چین ماژول menu matic (/thread-8216.html) |
راست چین ماژول menu matic - saleh0n - ۲۶-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ صبح سلام دوستان من یه ماژول آماده راست چین میخوام واسه منو از این menumatic خیلی خوسم اومده ولی نمیدونم چطوری راست چینش کنم میشه کمک کنید؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: راست چین ماژول menu matic - سعید حمزه زاده - ۲۶-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۳۸ صبح دوست گلم منو ساز های راس چین زیادی آماده موجوده که زیباتر از این ماژول هم هست!!! در ماژول ها منوی آبشاری رو جستجو کنید یا علی RE: راست چین ماژول menu matic - saleh0n - ۲۶-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ صبح اخه اونا کلی وقت میخواد که بشینی منو رو بسازی ولی اینا آماده ان ماژول آماده هست؟ منو ساز نمیگما راست چین ماژول menu matic - mortezablur - ۱۷-۱۱-۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ صبح من این ماژول رو یه بار راست چینش کردم ولی فقط تو Wamp Server درست کار میکرد . یعنی تو هاست هم راست چین شده بود ولی رنگ بکگراندش کار نمیکرد یا زیر مجموعه منو ها رو هم درست نمایش نمیداد اگه خواستی بگو برات پست کنم! |