![]() |
|
حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب (/thread-8154.html) |
حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - delvafa - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۵۱ صبح با سلام خدمت دوستان من از قالب joomla_agri_theme استفاده می کنم هر کاری می کنم نمی تونم کپی رایت را ویرایش کنم یعنی پیدا نمی کنم ممنون می شم راهنمایی کنید. RE: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - محمدرضا بهارلو - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ صبح دوست عزیز اگه میتونی دمو سایتت رو قرار بده تا راحت تر راهنمایی بشی موفق و پیروز باشید
RE: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - delvafa - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ صبح اینم قسمت کپی رایت RE: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - محمدرضا بهارلو - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ صبح دوست عزیز احتمالا باید تو index.php قالبت باشه بگرد پیدا میکنی RE: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - سعید حمزه زاده - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ صبح دوست عزیز به یک تصویر که دمو نمیگن!!! منظور از دمو، ینک سایت هست برای راهنمایی برای حذف یا علی RE: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - delvafa - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ صبح سعید جان سلام می دونم اما این سایت جدیده بالای صفحه هنوز خالیه RE: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - سعید حمزه زاده - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ صبح هر جور میلتونه! در فایل های قالب بگردید لینک رو پیدا کنید و حذف کنید یا علی RE: حدف یا ویرایش کپی رایت قالب - Reza Ganji - ۲۰-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۴۲ صبح مشکلات بدون دمو قابل پشتیبانی نیستند مخصوصا این موارد.در صورتی که مایل هستید مشکل شما سریع تر رفع شوند حتما ادرس سایت رو قرار دهید. |