![]() |
|
مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت (/thread-8119.html) |
مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - razie - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۵۲ عصر با سلام دوستان من امروز به یک مشکل خیلی عجیبی برخورد کردم و اون هم اینه که داشتم از یک سایتی بک اپ می گرفتم دانلود کردم و در سرور دوم بارگزاری هم کردم اما الان سایتم صفحه ی اصلیش بالا نمی آید اما صفحه مدیریت باز می شود. کسی از دوستان می داند که مشکل کجاست؟؟؟ این ادرس سایت: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم ادرس صفحه مدیریتی: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر فراوان RE: مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - سعید حمزه زاده - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ عصر دوست عزیز از فعال بودن همه امکانات مورد نیاز در هاست مطمئن هستید؟ RE: مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - razie - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ عصر مثلا چه چیزهایی را شما مدنظرتان است؟ RE: مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - Reza Ganji - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ عصر یکبار بسته جوملایی رو روی هاست اکسترکت کنید و سپس پوشه اینستال را حذف کنید و تست کنید. RE: مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - razie - ۱۶-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ عصر جناب گنجی برروی local اصلا موردی ندارد و سایت درست هم کار می کند اما زمانی که به سرور منتقل می شود به مشکلی بر می خورد که عرض کردم. RE: مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - سعید حمزه زاده - ۱۷-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ صبح دوست گلم همینطور که عرض کردم فکر میکنم هاستتون تنظیماتش با جوملا مَچ نیست RE: مشکل نیامدن صفحه اصلی سایت - razie - ۱۷-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ صبح من دقیقا روی همین هاست سایت های دیگری هم هستند که با جوملا کار می کنند احتمال داره تنظیمات همین یکی هاست به هم ریخته باشد؟ |