![]() |
|
{ويژه} ماژول نمایش پیشرفت پروژه آرتی برای جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های فارسی جوملا 2.5 (/forum-119.html) +----- موضوع: {ويژه} ماژول نمایش پیشرفت پروژه آرتی برای جوملا 2.5 (/thread-8084.html) |
ماژول نمایش پیشرفت پروژه آرتی برای جوملا 2.5 - سعید حمزه زاده - ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ صبح مفتخرم ماژول نمایش پیشرفت پروژه برای جوملا 2.5 رو خدمتتون ارائه کنم این ماژول توسط بنده و CSS3 طراحی شده است. امیدوارم مورد علاقه دوستان قرار بگیرد ![]() در این ماژول قادر خواهید بود 10 پروژه بر حسب درصد در سایت نمایش بدهید.
ماژول نمایش پیشرفت پروژه آرتی برای جوملا 2.5 - mbh17_2006 - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ عصر برای اینکه نوشته ها داخل نوار پیشرفت باشه چیکار باید کرد و اینکه تو اینی که من نصب کردم فاصله نوار ها از هم بیشتره ماژول نمایش پیشرفت پروژه آرتی برای جوملا 2.5 - سعید حمزه زاده - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۴:۴۹ عصر در پست جداگانه مشکلتون رو با قرار دادن لینک دمو سایت مشکلتون رو مطرح بفرمایید تا بررسی و مشکلتون حل بشه ماژول نمایش پیشرفت پروژه آرتی برای جوملا 2.5 - mbh17_2006 - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ عصر آقا سعید اینجا بهتره کاربرای دیگه وقتی میخوان ازش استفاده کنن همزمان مشکلات احتمالیشونم حل میشه و سردرگم نمیشن ![]() سوال منم اینه که اگه بخوایم اسم پروژه داخل نوار پیشرفت نوشته بشه چیکار باید بکنیم ماژول نمایش پیشرفت پروژه آرتی برای جوملا 2.5 - سعید حمزه زاده - ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۵:۳۲ عصر دوست عزیز این پست مربوط به معرفی افزونه هست لطفا در ارسال جداگانه و در بخش مربوطه مشکلتون رو حل کنید |