پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
اشکال در مجموعه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: اشکال در مجموعه ها (/thread-8082.html)

صفحه‌ها: 1 2

اشکال در مجموعه ها - napster - ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ صبح

سلام.من برای ایجاد مجموعه از کامپوننت ایجاد انبوه مجموعه استفاده میکنم.اوایل هیچ مشکلی نداشتم ولی تعداد مجموعه هام که زیاد شد ( بالای 500 تا) با ارور زیر مواجه میشم :
کد:
Query execution was interrupted SQL=SELECT a.id AS value, a.title AS text, a.level FROM bj683_categories AS a LEFT JOIN `bj683_categories` AS b ON a.lft > b.lft AND a.rgt < b.rgt WHERE (a.extension = "com_content" OR a.parent_id = 0) AND a.published IN (0,1) GROUP BY a.id ORDER BY a.lft ASC
ایراد در بارگذاری ماژول MySQL server has gone away SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM bj683_modules AS m LEFT JOIN bj683_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN bj683_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2012-09-02 15:17:18') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2012-09-02 15:17:18') AND m.access IN (1,1,2,3,4) AND m.client_id = 1 AND (mm.menuid = 0 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering
MySQL server has gone away SQL=SELECT a.id AS value, a.title AS text FROM `bj683_viewlevels` AS a GROUP BY a.id, a.title, a.ordering ORDER BY a.ordering ASC

وقتی هم از قسمت خود محتوا - ایجاد مجموعه رو میزنم ارور زیر رو میده :
کد:
Query execution was interrupted SQL=SELECT a.id AS value, a.title AS text, a.level, a.published FROM bj683_categories AS a LEFT JOIN `bj683_categories` AS b ON a.lft > b.lft AND a.rgt < b.rgt WHERE (a.extension = 'com_content' OR a.parent_id = 0) AND a.published IN (0,1) GROUP BY a.id, a.title, a.level, a.lft, a.rgt, a.extension, a.parent_id, a.published ORDER BY a.lft ASC
MySQL server has gone away SQL=SELECT a.id AS value, a.title AS text FROM bj683_viewlevels AS a GROUP BY a.id, a.title, a.ordering ORDER BY a.ordering ASC,`title` ASC
MySQL server has gone away SQL=SELECT a.lang_code AS value, a.title AS text, a.title_native FROM bj683_languages AS a WHERE a.published >= 0 ORDER BY a.title
ایراد در بارگذاری کامپوننت: com_media, 1
MySQL server has gone away SQL=SELECT e.element, e.name FROM bj683_extensions as e WHERE e.client_id = 0 AND e.type = 'template' AND e.enabled = 1
ایراد در بارگذاری کامپوننت: com_media, 1
ایراد در بارگذاری کامپوننت: com_content, 1
ایراد در بارگذاری ماژول MySQL server has gone away SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM bj683_modules AS m LEFT JOIN bj683_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN bj683_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2012-09-02 15:23:44') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2012-09-02 15:23:44') AND m.access IN (1,1,2,3,4) AND m.client_id = 1 AND (mm.menuid = 0 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering

اگه میشه بهم کمک کنید.ممنون میشم

RE: اشکال در مجموعه ها - صدرا حسابی - ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ عصر

500نا مجموعه خیلی زیاده! یه بار از طریق phpMyAdmin کل جداول رو Repair و بعد Optimize کنید، اگه مشکل برطرف نشد یه بک آپ کامل از سایت بگیرید و تست کنید ببینید در لوکال هم این مشکل باقی هست یا نه.

RE: اشکال در مجموعه ها - سعید حمزه زاده - ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ عصر

دوست عزیز شما بالای 500 تا مجموعه میخوای چیکاااااااااااااااااااااااااااااار؟؟؟

خب شما یک سایت داری درست مدیریتش میکنی، فکر کن همزمان بالای 500 تا سایت مدیریت کنی!!!
فکر میکنم راه اشتباهی رو برای رسیدن به مقصدتون در سایت انتخاب کردید!
کاربردشو بگید تا دوستان بتونن راه بهتر و منطقی تری رو بهتون پیشنهاد بدن

RE: اشکال در مجموعه ها - napster - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ صبح

سایت مال من نیست.من فقط اجرا و طراحیشو به عهده دارم.منم در مورد تعداد زیاد مجموعه ها بهشون اخطار دادم ولی قبول نمیکنن.تازه این یک چهارم کل مجموعه ها هست.تعدادش بیشتر از اینا هم میشه.
آدرس سایت رو میدم خودتون ببینیدش و کاربردش رو هم ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: اشکال در مجموعه ها - صدرا حسابی - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ صبح

اگه از k2 استفاده می کردید احتمالا به مشکل نمی خوردید، کاری که گفتم رو انجام دادید؟

RE: اشکال در مجموعه ها - napster - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ صبح

آقا صدرا دست رو دلم نذار که خونه.
خودشون رفتن یه هاست مسخره خریدن طرف سی پنل یا پلسک نداده.فقط ftp داده.دیتا بیس و ایمیل هم باید بهش زنگ بزنیم ایجاد بکنه

RE: اشکال در مجموعه ها - سعید حمزه زاده - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۵۰ صبح

عزیزم به این هاست نمیگن! فکر کنم سایتشون روی فلش مموری اون بابا پیاده سازی شده!!!Dance

بنده جای شما بودم با چنین شرایطی کار نمیکردم!

RE: اشکال در مجموعه ها - napster - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۵۳ صبح

واقعا هم همینطوره.الان دارم سعی میکنم بک آپ سایتم رو روی یه هاست رایگان مثل گیگفا انتقال بدم ببینم اونجا این مشکل رو داره یا نه.

RE: اشکال در مجموعه ها - سعید حمزه زاده - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۰۱ صبح

در نظر داشته باشید هاست رایگان جای مطمئنی برای بارگزاری سایت نیست!

بودند دوستانی که در هاست رایگان سایت طراحی کردند و بعد از چند ماه نه هاستی در کار بود نه فایلی نه سایتی...

بنده خداها دنبال جایی میگشتن که حداقل از اطلاعاتشون بک آپ بگیرند!

فقط برای تست استفاده کنیدOk

یا علی

RE: اشکال در مجموعه ها - napster - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ صبح

آره.فقط میخوام تست کنم.اگه جواب داد مجبورشون کنم یه هاست درست بگیرن.یک ماهه داد میزنم که یه سرور مجازی بگیرن خودشونو راحت کنن.