![]() |
|
چگونگی حذف یا غیر فعال سازی ثبت نام کاربر جدید - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چگونگی حذف یا غیر فعال سازی ثبت نام کاربر جدید (/thread-8070.html) |
چگونگی حذف یا غیر فعال سازی ثبت نام کاربر جدید - peyman.ict - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ صبح سلام دوستان. من یه مشکلی تو سایتم دارم که قبلا یک بار هم مطرح کردم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم! ماژول ورود کاربران رو غیر فعال کردم ، برای ورود یه لینک ساختم و نوعش رو ورود اعضا گذاشتم ، حالا میخوام "ثبت نام کاربر جدید" رو از این صفحه حذف کنم چکار باید بکنم؟ RE: چگونگی حذف یا غیر فعال سازی ثبت نام کاربر جدید - MARKO - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح سلام و درود برو به این مسیر : تو تنظیمات اصلی سایت سیستم اجازه ثبت نام کاربر رو روی خیر بزار موفق باشی
RE: چگونگی حذف یا غیر فعال سازی ثبت نام کاربر جدید - پیام عمرانی - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ صبح یعنی لینک رو خذف کنید ؟ دمو قرار بدید تا با css حذفش کنیم RE: چگونگی حذف یا غیر فعال سازی ثبت نام کاربر جدید - محمدرضا بهارلو - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۲۰ صبح دوست عزیز مثل عکس های زیر اقدام کن مرحله اول [attachment=4865] مرحله دوم [attachment=4866] موفق و پیروز باشید
|