![]() |
|
افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) (/thread-8060.html) |
افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ صبح ![]() با سلام لطفا افزونه ای معرفی کنید که بشه برای هر مطلب گالری تصاویر ایجاد کرد و کار با اون راحت باشد من از جی وی گالری استفاده میکنم مشکل جی وی گالری اینه که نمیشه یک عکس رو از میان چندین عکس انتخاب کرد و همه موارد وارد مطلب میشوند و بایستی برای یک عکس بخصوص یک فولدر جدید تعریف کرد البته این افزونه زیاد هم امکانات خاصی نداره و کمی هم کار با اون خسته کننده هست. RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - rezaetemadi - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ صبح شما فوكا گالري را نصب كنيد + پلاگين هايش را بعد هر عكسي كه تو گالري باشه را مي تواني از طريق دكمه اي كه به ويرايشگر اضافه شده است وارد مطلب كنيد RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ صبح پلاگین FW-gallery رو نصب دارم آیا این همون فوکا گالری هست؟ هرچند تا به حال ازش استفاده نکردم و نمیدونم چگونه باید تو مطلب به کارش بگیرم اگر هم این نیست آیا فوکا گالری تو همین انجمن هست برای جوملا 2.5؟ RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - rezaetemadi - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ صبح بله در انجمن هم هست RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ صبح خیلی ممنونم ولی ظاهرا این برای جوملا 1.5 هست آیا برای جوملا 2.5 هم منتشر شده ؟! RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - rezaetemadi - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ صبح تو انجمن موجود است قسمت كامپوننت هاي فارسي جوملا 2.5 RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ صبح ممنون از سایت جهانی جوملا پیدا کردم ولی تو این انجمن نبود RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - Reza Ganji - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ صبح میتونید از simple image gallery سایت جوملا ورک هم استفاده کنید. RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ عصر آقای گنجی این مورد دکمه ای رو در محل مطلب جدید ایجاد نمیکنه ! برای راحتی کار مهمه یه مورد دیگه ای هم که این پلاگین داره اینه که باید برای یک یا دو عکس پوشه جداگانه ای ایجاد کرد RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - Reza Ganji - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ صبح ولی عوضش سبکه و براحتی میتونید در مدیریت رسانه ها پوشه جدید ایجاد و تصاویر رو آپلود کنید. شما بالاخره باید تصاویر رو آپلود کنید و فقط کافیست نام پوشه را درون یک تگ قرار دهید.نسخه تجاری این پلاگین خیلی زیبا و پیشرفته است و دارای چندین استایل زیبا هست که بعید میدونم فوکا برخی از این امکانات رو داشته باشه. البته خوب راحتی کار هم مهم است و شما باید ببینید با کدم افزونه راحت هستید. |