پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) (/thread-8060.html)

افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ صبح

Joomla 2.5
با سلام

لطفا افزونه ای معرفی کنید که بشه برای هر مطلب گالری تصاویر ایجاد کرد و کار با اون راحت باشد

من از جی وی گالری استفاده میکنم

مشکل جی وی گالری اینه که نمیشه یک عکس رو از میان چندین عکس انتخاب کرد و همه موارد وارد مطلب میشوند و بایستی برای یک عکس بخصوص یک فولدر جدید تعریف کرد

البته این افزونه زیاد هم امکانات خاصی نداره و کمی هم کار با اون خسته کننده هست.

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - rezaetemadi - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ صبح

شما فوكا گالري را نصب كنيد + پلاگين هايش را
بعد هر عكسي كه تو گالري باشه را مي تواني از طريق دكمه اي كه به ويرايشگر اضافه شده است وارد مطلب كنيد

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ صبح

پلاگین FW-gallery رو نصب دارم آیا این همون فوکا گالری هست؟

هرچند تا به حال ازش استفاده نکردم و نمیدونم چگونه باید تو مطلب به کارش بگیرم

اگر هم این نیست آیا فوکا گالری تو همین انجمن هست برای جوملا 2.5؟

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - rezaetemadi - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۳۷ صبح

بله در انجمن هم هست

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ صبح

خیلی ممنونم ولی ظاهرا این برای جوملا 1.5 هست

آیا برای جوملا 2.5 هم منتشر شده ؟!

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - rezaetemadi - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ صبح

تو انجمن موجود است
قسمت كامپوننت هاي فارسي جوملا 2.5

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۴۳ صبح

ممنون از سایت جهانی جوملا پیدا کردم
ولی تو این انجمن نبود

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - Reza Ganji - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ صبح

میتونید از simple image gallery سایت جوملا ورک هم استفاده کنید.

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - yokhsan - ۱۲-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ عصر

آقای گنجی این مورد دکمه ای رو در محل مطلب جدید ایجاد نمیکنه ! برای راحتی کار مهمه

یه مورد دیگه ای هم که این پلاگین داره اینه که باید برای یک یا دو عکس پوشه جداگانه ای ایجاد کرد

RE: افزونه ای برای ایجاد گالری داخل مطلب (جی وی گالری ) - Reza Ganji - ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۳۶ صبح

ولی عوضش سبکه و براحتی میتونید در مدیریت رسانه ها پوشه جدید ایجاد و تصاویر رو آپلود کنید.
شما بالاخره باید تصاویر رو آپلود کنید و فقط کافیست نام پوشه را درون یک تگ قرار دهید.نسخه تجاری این پلاگین خیلی زیبا و پیشرفته است و دارای چندین استایل زیبا هست که بعید میدونم فوکا برخی از این امکانات رو داشته باشه.
البته خوب راحتی کار هم مهم است و شما باید ببینید با کدم افزونه راحت هستید.