![]() |
|
قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html) +----- انجمن: قالب های فارسی جوملا 2.5 (/forum-113.html) +----- موضوع: قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری (/thread-8026.html) صفحهها: 1 2 |
قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - blazhel - ۹-۶-۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ عصر قالب patriot ( پاتریوت ) قالب patriot ( پاتریوت ) برای جوملا 2.5 سرعت بار گذاری بالا موقعیت های مناسب بهینه شده برای اکثر مرورگرها بهینه شده برای سئو بهینه شده برای کد ها ![]() این قالب دارای موقعیت های زیر می باشد menu , slideshow , flashnews , left , right ,news ,bottom1 , bottom2 , bottom3 , bottom4 برای موقعیت right این قالب کلاس ماژول _menu تعریف شده برای منو سمت راست استفاده شود تا منو و زیر منو ها به صورت زیبا مرتب بشوند منو بالای سایت آبشاری می باشد ودارای زیر منو می باشد وفقط کافی است از تنظیمات منو زیرمنو هارو فعال کنید گروه طراحی مدرن وب RE: قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - سعید حمزه زاده - ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ صبح دوست عزیز وقتی یک قالب معرفی میکنید سایت سازنده و دمو فراموش نشه! یا علی RE: قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - blazhel - ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ عصر سلام وقت بخیر دوست عزیز سازنده قالب خودم بودم پایین مطالب هم نوشتم گروه طراحی مدرن وب می تونین ببینین دمو هم اون موقع حاضر نبود الان قرار می دم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - سعید حمزه زاده - ۱۵-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ صبح ممنون از اینکه دمو رو قرار دادید و تشکر میکنم از زحمت جناب عالی اما در کل شرایط انجمن هست که افزونه، قالب ... معرفی میشه سایت سازنده و دمو باید معرفی بشه یا علی قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - irsa - ۱۰-۱-۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ صبح با سلام دوستان عزیز برای مشاهده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کلیک نمائید. موفق و پیـروز باشید
قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - dj2741 - ۱۹-۲-۱۳۹۲ ۰۸:۳۱ صبح با سلام و خسته نباشید من این قالب را نصب کردم بسیار عالی و قشنگه فقط چندتا مشکل باهاش دارم 1- اینکه قسمت وسط قالب که مطالب و دیگر محتویات قرار میگیره خیلی کوچک هست و تمامی اطلاعات را نشان نمیده 2- افزونه اسلاید شو سه بعدی را که لجرا میکنم بزرگتر از خود قسمت اسلاید شو سایت هست و از کادر بیرونه باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید ![]() ![]()
قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - mahan - ۱۹-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ عصر درود بر شما در صورت امکان از سایت خود دمو قرار دهید تا دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند در مورد اسلاید شو هم شاید تصاویر انتخابی شما سایزشان از اندازه موقعیت آن بیشتر است، که باید هم سایز شوند شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - dj2741 - ۱۹-۲-۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ عصر (۱۹-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۱۹ عصر)mahan نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. با تشکر از راهنمایی شما سایت بنده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و در مورد اسلاید شو هم همان عکسهای پیش فرض خود اسلاید شو میباشد و من هنوز تغییری در ان ایجاد نکردم حتی از قسمت مدیریت هم عرض و طولش را کم کردم فایده ای نداشت قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - dj2741 - ۱۹-۲-۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ عصر دوستان اگر توجه کنید در همین عکسی هم که در بالا قرار داده شده اسلاید شو از کادر مشکی رنگ بیرون زده یکی از مشکلات من همین هست و دیگریشم کوچک بودن عرض قسمت مربوط به مطالب و دیگر قسمتهای سایت قالب پاتریوت patriot - جوملا 2.5 - منو ابشاری - Reza Ganji - ۲۰-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۲۹ صبح خوب این قالب اینطوری طراحی شده و من برای اینکه شما و دیگر دوستان ببینید تصویری تهیه کردم و اپلود کردم برای کوچک بودن قسمت محتوا ماژول های سمت چپ رو غیرفعال کنید ببینید مشکل حل میشه چون اگر موقعیت ها شرطی باشه بلوک سمت چپ مخفی میشه و به محتوا اضافه میشه. در غیر این صورت باید یک قالب دیگر انتخاب کنید یا سفارش بدید براتون طراحی کنند یا همین رو ویرایش کنند. |