![]() |
|
انجمن خراب شده - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: انجمن خراب شده (/thread-8016.html) |
انجمن خراب شده - gogerd - ۸-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۲۰ عصر انجمن چرا خراب شده؟ سرچ میگنی یا یه مطلب رو باز میکنی این صفحه میاد!! کسی نمیخواد درستش کنه؟ RE: انجمن خراب شده - محمدرضا بهارلو - ۸-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ عصر منظورت همین پارس جومه ؟ فکر نکنما میشه لینکش رو بزاری بابا ما هر روز پاتوقمون اینجاست ، این مشکلا نیست اصلا اگر باشه خیلی کمه میشه لینکش رو قرار بدی RE: انجمن خراب شده - Reza Ganji - ۸-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ عصر درود من از دیروز چندین و چند بار سرچ کردم و مشکلی نبوده ! ایا دوستان دیگری هستند که مرتبا با این مشکل روبرو شوند ؟ RE: انجمن خراب شده - سعید حمزه زاده - ۸-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۴۵ عصر دوستان عزیز بنده 24 ساعته آنلاین هستم و مشکلی ندیدم! احتمالا مربوط به هفته گذشته بوده که با اختلال روبرو بود یا علی RE: انجمن خراب شده - gogerd - ۸-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ عصر نه بایا! من الان 2 روزه دارم سرچ میکنم ikea همون پستی که گداشتم میره اینجا!!! RE: انجمن خراب شده - Reza Ganji - ۹-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ صبح این هم لینک اون پست شما که توسط سرچ پیدا شده : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: انجمن خراب شده - gogerd - ۹-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۱۶ صبح ممنون! ولی روی این لینک که کلیک میکنم بازم همون ارور رو میده!! عجیبه! نمیدونم پست من مشکل داره یا انجمن! RE: انجمن خراب شده - محمدرضا بهارلو - ۹-۶-۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ صبح دوست عزیز شما با چند مرورگر تست کنید لینک مشکلی نداره ، شاید قبلا داشته و شما باز کردید و حالا کش شده کش رو خالی کن ، مرورگرت رو هم عوض کن ببین بازم مشکل داره یا نه موفق و پیروز باشید
RE: انجمن خراب شده - gogerd - ۹-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ صبح همه این کارا رو انجام دادم عزیز ولی بازم همین مشکل رو داره! بقیه دوستان این مشکل رو ندارند؟ |