![]() |
|
عدم نمایش کد html - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نمایش کد html (/thread-7968.html) |
عدم نمایش کد html - milad0098 - ۶-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ صبح سلام من کد های اچ تی ام ال رو از سایت هایی مانند وب گذر و... توی ماژول html قرار میدم ولی هیچی نمایش نمیده من از قالب japortifolio استفاده میکنم چه کار کنم
RE: عدم نمایش کد html - hvmunlimited - ۶-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ صبح امکان داره اصلا کدت ذخیره نمیشه تمامی ویرایشگر ها رو از قسمت تنظیمات جوملا خاموش کن و فقط کد ساده باشه، بعد کد وبگذرت رو کپی پیست کن و ذخیره کن RE: عدم نمایش کد html - Reza Ganji - ۶-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ صبح یک ماژول اچ تی ام ال دستی جدید ایجاد کنید و در هنگام وارد کردن کد ابتدا دکمه منبع یا hml یا سورس کد یا ... بزنید چون متاسفانه در برخی ادیتورها ترجمه متفاوتی شده ولی منظور اصلی دکمه ای است که با زدن اون میتونید کد html دلخواه رو اضافه کنید. RE: عدم نمایش کد html - alim123 - ۶-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ عصر ویرایشگر رو در حالت بارگزار کد ها قرار بدین و بعد کد رو توسط ماژول دستی به موقعیت دلخواه اختصاص بدین RE: عدم نمایش کد html - milad0098 - ۶-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ عصر مشکل در وارد کردن ندارم وکد هارو وارد میکنم مشکل من اینه که نمایش داده نمیشه وفقط یه ماژول خالی میاد
RE: عدم نمایش کد html - سعید حمزه زاده - ۶-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۲۰ عصر دوست عزیز شما کد رو در ادیتور قرار بدی و ذخیره کنید بعد اطلاعات مدیریت رو پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم یا علی |