![]() |
|
ایجاد Selectlist در Ambra - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ایجاد Selectlist در Ambra (/thread-7953.html) |
ایجاد Selectlist در Ambra - kambiz7225 - ۵-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ صبح با سلام من برای یک سایت از "افزونه توسعه دهنده فيلد هاي ثبت نام ambra" کردم. برای ایجاد selectlist، Checkbox، Radiolist مشکل دارم. من هر کدام از گزینه های ذکر شده را در فرم اضافه می کنم و برایشان در قسمت "آیتم ها" مقداری تعیین می کنم در هنگام نمایش فرم عنوان دیده می شود ولی آیتم ها نمایش داده نمی شود. اگر از دوستان دلیلشو می دونه لطفاً راهنمایی بفرمایند. (هم با زبان انگلیسی امتحان کردم و هم زبان فارسی) RE: ایجاد Selectlist در Ambra - سعید حمزه زاده - ۵-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ عصر احتمالا شما برای هر radio هم باید یک label در نظر بگیرید چون شما فقط مقادر هر گزینه رو بهش فهموندید نه اینکه نمایش بده یا علی RE: ایجاد Selectlist در Ambra - kambiz7225 - ۵-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ عصر با تشکر از شما اگه می شه بیشتر راهنمایی نمایید ممنون |