![]() |
|
مشکل با accordeon menu ck - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با accordeon menu ck (/thread-7941.html) |
مشکل با accordeon menu ck - anzal - ۴-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ صبح با سلام من Accordeon menu CK رو روی جوملا 2.5 نصب کردم. حالا چند تا مشکل دارم. اول اینکه میخوام منو به شکلی که در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سمت راست قرار داره دربیاد یعنی بین گزینه ها یه فاصله ای باشه. هرکاری کردم نشد. دوم اینکه در دمو فقط یک مربع مشکی کنار آیتم ها قرار میگیره اما مال من یه مربع سفیدم هست. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل با accordeon menu ck - پیام عمرانی - ۴-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۲۹ عصر مشکل اولی که فکر کنم در تنظیمات منو باشه ( منو را برای من ارسال کنید) مشکل دومی هم از این است که از قالب سایت داره برای لیست هات بک گراند قرار میده کد زیر رو تو قالب اضافه کنید : کد: #accordeonck81561 li {RE: مشکل با accordeon menu ck - anzal - ۴-۶-۱۳۹۱ ۰۹:۱۷ عصر هم در قالب سایت اضافه کردم هم ماژول نشد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل با accordeon menu ck - پیام عمرانی - ۴-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ عصر دسترسی هارو برای من پ خ کنید تا یه نگاهی بندازم RE: مشکل با accordeon menu ck - mking - ۴-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ عصر در مورد اون مربع سفید کد: background: url("../images/li.png") no-repeat scroll 100% 1px transparentدر مورد فاصله بین اون ها هم در فایل accordeonmenu-ck.css کد: #accordeonck79590 li.level1 {RE: مشکل با accordeon menu ck - anzal - ۴-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ عصر با تشکر مشکل مربع سفید حل شد اما این ماژول هیچ فایل css نداره. |