![]() |
|
خبرنامه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خبرنامه (/thread-7914.html) صفحهها: 1 2 |
خبرنامه - gogerd - ۲-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ عصر سلام دوستان افزونه ای داریم که وقتی سایت بالا میاد به صورت پاپ اپ بیاد و ایمیل طرف رو بگیره برای خبرنامه؟ ممنون RE: خبرنامه - امید - ۳-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ صبح به صورت خاص که نه ولی با تلفیق چند تا افزونه میشه. میتونید از ماژول هایی که موقع باز شدن سایت به صورت پاپ آپ میان بالا استفاده کنید و یه ماژول خبرنامه رو داخلش قرار بدین. یاعلی RE: خبرنامه - gogerd - ۴-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۳۹ صبح چجوری؟ RE: خبرنامه - سعید حمزه زاده - ۴-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ عصر شما باید از یک افزونه به عنوان نمایش ماژول بصورت پاپ آپ استفاده کنید و ماژول عضویت در خبرنامه رو توسط اون نمایش بدی این دو افزونه رو جستجو کن یا علی RE: خبرنامه - gogerd - ۸-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ عصر من ماژول خبرنامه رو پیدا کردم نمیشه اون مازول پاپ اپ رو معرفی کنید که بشه این مازولی که دارم رو توش بزارم؟ RE: خبرنامه - پیام عمرانی - ۸-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ عصر از افزونه زیر استفاده کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: خبرنامه - gogerd - ۸-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ عصر اینو گرفتم چجوری میتون وقتی باز میکنه توش مازول خبرنامه که گذاشتم رو بندازم؟ RE: خبرنامه - سعید حمزه زاده - ۸-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ عصر دوست عزیز در تنظیماتش شما ماژول مورد نظر رو انتخاب میکنید یا علی RE: خبرنامه - gogerd - ۹-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ صبح نداره این قسمتی که میگید رو! شما کار کردین با این پلاگین؟ RE: خبرنامه - gogerd - ۱۴-۶-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ صبح دوستان نبود کسی که یه پلاگین که بشه مازول خبرنامه بزارم توش معرفی کنه؟ |