![]() |
|
عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... (/thread-7869.html) |
عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - MARKO - ۳۱-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۱۵ عصر خسته نباشید تو این سایتم اون بالا عناوین خبری ترازش درست نست و اومده پایین درحالی که قبلا بالا بود و یه ایراد دیگه اینکه پایین سایتم اسکرول خورده ... چیکار باید بکنم؟؟؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - محمدرضا بهارلو - ۳۱-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ عصر سلام آقا مهدی برو به این مسیر کد: http://www.mzsport.ir/templates/kh_purenews/css/template.cssکد زیر را پیدا کن کد: .kh-healineswrap {و با این جایگزین کن کد: .kh-healineswrap {نتیجه را بگو موفق و پیروز باشید
RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - MARKO - ۱-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ صبح ممنون درست شد ... حالا ببخشید میشه بگید چطور به لینک فی . ب بالا لینک فی.ب خودمو بزارم ؟؟؟ RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - MARKO - ۹-۶-۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ عصر بازم ترازش بهم خورده ... RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - سعید حمزه زاده - ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ عصر دوست عزیز بنده مشکلی ندیدم!!! RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - MARKO - ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ عصر آخه نوشته ها بالا بود الان اومده پایین ... RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - Reza Ganji - ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۵۰ عصر احتمالا به خاطر سرعت اینترنت شما باید باشه.فکر میکنم در چند روز گذشته اینترنت بسیاری از مناطق کشور دچار مشکل و کندی سرعت بوده. RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - MARKO - ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۲۷ عصر یعنی شما هیچ مشکلی نمیبینید؟؟؟ خوب پس خداروشکر آخه من با سه 4 تا کامپیوتر و اینترنت دیگه امتحان کردم همین مشکل را داشت... RE: عناوین خبری من ترازش بهم ریخته ... - سعید حمزه زاده - ۱۱-۶-۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ عصر بنده متوجه بهم ریختگی شدم و احتماالا مشکل از اینجاست که شما اندازه اون موقعیت رو تغییر دادید در فایل css قالب در خط 578 کد زیر رو میبینی: کد php: .kh-healineswrap {این کد رو جایگزین کن: کد php: .kh-healineswrap {همچنینelement رو به element { width: 440px;} تغییر بده نتیجه: ![]() یا علی |