![]() |
|
راهنمایی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی (/thread-7856.html) |
راهنمایی - tobasms - ۳۰-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ عصر این سایت از چه اسکریپتی برای سفارشات دومین استفاده کرده منظور اینه که بعد از ثبت نام هر کسی می تونه مبلغ پیشنهادی خودشو در مورد دامنه مورد نظر می تونه بده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: راهنمایی - tobasms - ۱-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ صبح با سلام دوباره پستم گم شده بود دوباره اپ کردم مدیران شرمنده RE: راهنمایی - Reza Ganji - ۱-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ صبح درود قبلا در سایت های اسکریپت ایرانی اسکریپت های فروش دامنه دیدم و فکر میکنم یکی از همون ها باشه میتونید در گوگل و به فارسی سرچ کنید تا پیدا کنید RE: راهنمایی - tobasms - ۱-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ صبح من قبل از ایجاد پست خیلی گشتم ولی برام فروشگاه ساز و یا حراجی پیدا می کرد RE: راهنمایی - Reza Ganji - ۱-۶-۱۳۹۱ ۰۸:۴۷ صبح احتمال هم داره اختصاصی باشه ولی اگر در جایی ببینم حتما بهتون معرفی میکنم. امیدوارم دوستان دیگر هم بتونند کمک کنند. |