![]() |
|
مشکل در نمایش ماژول Autson Slideshowفوری فوری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نمایش ماژول Autson Slideshowفوری فوری (/thread-7832.html) |
مشکل در نمایش ماژول Autson Slideshowفوری فوری - k-mortaza - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ صبح سلام من با ماژول Autson Slideshowکار کردم و لی اررو زیر رو در نمایش دارم لطفاً راهتمایی کتید Notice: Undefined variable: numwidth in C:\wamp\www\modules\mod_AutsonSlideShow\tmpl\default.php on line 1130 اولین باره با این مشکل برخورد کردم ممنون میدوتم شبیه ماژول inow -slider هست Joomla 1.5 عکس اررور در نمایش را پیوست کردم ممنون از دوستان[attachment=4792] RE: مشکل در نمایش ماژول Autson Slideshowفوری فوری - mr-secret - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ صبح خوب تو فیل مشخص شده خط 1130 ببین چی نوشته شده شای یه چیزی دستگیرت شد RE: مشکل در نمایش ماژول Autson Slideshowفوری فوری - امید - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ صبح نسخه جوملاتون چنده؟ اگه هست افزونه رو حذف کنید و از افزونه زیر که از سایت اصلی هست استفاده کنید.و البته فارسی! RE: مشکل در نمایش ماژول Autson Slideshowفوری فوری - k-mortaza - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ صبح دستتون درد نکنه با راهنمایی دوستان حل شد بسیار ممنون |