![]() |
|
در خواست پلاگینplg_cutoff - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: در خواست پلاگینplg_cutoff (/thread-7823.html) |
در خواست پلاگینplg_cutoff - eskafild - ۲۷-۵-۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ صبح سلام کسی پلاگین plg_cutoff داره؟ RE: در خواست پلاگینplg_cutoff - Reza Ganji - ۲۷-۵-۱۳۹۱ ۱۲:۱۶ عصر لینک پلاگین(ها) در جوملای جهانی و اینکه برای چه کاری میخواهید رو قرار دهید. RE: در خواست پلاگینplg_cutoff - saso - ۲۷-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ عصر برای موجود نیست فقط داشت که اونم از جوملای جهانی حذف شد
RE: در خواست پلاگینplg_cutoff - eskafild - ۲۷-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ عصر (۲۷-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ عصر)saso نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای 2.5 پلاگینی نیست که چنین کاری رو کنه؟ RE: در خواست پلاگینplg_cutoff - Reza Ganji - ۲۷-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ عصر من هم کلی سرچ کردم و متاسفانه حذف شده بود برای همین گفتم لینک دانلود قرار دهید. RE: در خواست پلاگینplg_cutoff - محمدرضا بهارلو - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۴۱ صبح سلام دوست عزیز بفرما اینم افزونه ای که میخواستی البته کلی تو آرشیوم گشتم تا پیدا کردم موفق و پیروز باشید
|