![]() |
|
مشکل با ie 7 به پایین - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با ie 7 به پایین (/thread-7797.html) |
مشکل با ie 7 به پایین - solitary - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۲۶ صبح سلام عزیزان . من هر کد جاوایی رو استفاده میکنم در اینترنت اکسپلورر 7 به پایین با این ارور مواجه میشم ![]() با قالب های پیش فرض جوملا تست کردم و بدون مشکل باز شد. چه تغییراتی باید توی قالبم ایجاد کنم؟ ممنون RE: مشکل با ie 7 به پایین - محمدرضا بهارلو - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ صبح جان ؟ ![]() ![]() ![]() دوست عزیز این نسخه آی دی دیگه ور افتاد بیخیال این نسخه بشو الان دیگر بزور از از IE8 استفاده میشه شما دنبال IE-7 هستی ؟ RE: مشکل با ie 7 به پایین - solitary - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۵۴ صبح بیشتر جهت یادگیری و دوست داشتم دلیلش رو بدونم . البته الان هم بعضی ها استفاده میکنن نمیشه گفت کلا ورافتاده . به امید روزی که همه نسخه های ie از صفحه روزگار پاک بشه RE: مشکل با ie 7 به پایین - hoomanb - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ صبح سلام دلیلی جز غیر استاندارد بودن ie وجود نداره |