![]() |
|
طریقه انتقال یک سایت از یک لوکال به یه لوکال دیگه تو یه کامپیوتر دیگه یا به یه هاست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: طریقه انتقال یک سایت از یک لوکال به یه لوکال دیگه تو یه کامپیوتر دیگه یا به یه هاست (/thread-7790.html) |
طریقه انتقال یک سایت از یک لوکال به یه لوکال دیگه تو یه کامپیوتر دیگه یا به یه هاست - سعید حمزه نژاد - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ صبح سلام چجوری میتونم یک سایتو از یک لوکال به یه لوکال دیگه تو یه کامپیوتر دیگه یه به یه هاست انتقال بدم.یعنی اول سایتو تو لوکال کامپیوتر خودم طراحی کنم بعد به هاست یا لوکال تو یه کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟ RE: طریقه انتقال یک سایت از یک لوکال به یه لوکال دیگه تو یه کامپیوتر دیگه یا به یه هاست - alim123 - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ صبح سلام به نظر من بهترین راه استفاده از کامپوننت Akeeba Backup جوملا هست که کار با هاش خیلی راحته میتونید جستجو و دانلود کنید و ازش استفاده کنید RE: طریقه انتقال یک سایت از یک لوکال به یه لوکال دیگه تو یه کامپیوتر دیگه یا به یه هاست - محمدرضا بهارلو - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۲۸ صبح سلام اگه میتونی به این لینک هم یه سر کوچولو بزن به دردت میخوره ایشاالله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق و پیروز باشید
|