![]() |
|
قرار دادن لوگو در قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: قرار دادن لوگو در قالب (/thread-7783.html) |
قرار دادن لوگو در قالب - emplab - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ عصر دوستان من یک قالب از جومینا دانلود کردم که پیوست کردم. این قالب هدر نداره و من میخام هدر سایت را در اون قرار بدم که اسم فایلش هست Header.jpg. اما نمیدونم کجا و در چه فایلی باید اینکارو بکنم؟ قالب را پیوست کردم. میشه بگید کجا و در چه خطی چه چیزی باید اضافه کنم؟ ممنون از همه دوستان RE: قرار دادن لوگو در قالب - pivi - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۴۸ عصر فکر کنم این قالب یه موقعیت به نام بنر1 داره. میتونید تصویرتون رو در قالب یه ماژول اچ تب ام ال تو این موقعیت قرار بدید. RE: قرار دادن لوگو در قالب - emplab - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ عصر روشی غیر از این میخام. میخام توی فایل css تغییر بدم و هدر قرار بدم. به نظر اونکار اصولی نیست که با یک ماژول هدر را قرار بدم توی موقعیت. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. RE: قرار دادن لوگو در قالب - alim123 - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۱۳ عصر سلام هم میتونید از طریق سی اس اس این کار رو بکنید هم به صورتی که دوست گرامی مون فرمودن که به نظر من اگر در قالب موقعیتی باشه که بشه از اون بجای هدر استفاده کرد روش استفاده از ماژول بهتره دلیلشم کارایی بالاتره این روش هست و سریع هم میتونیم به هدر دلخواه تغییرش بدیم RE: قرار دادن لوگو در قالب - emplab - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۲۸ عصر فکر نمیکنم یک همچنین موقعتی داشته باشه ولی فرض کنید داشته باشه. آیا در سرعت تاثیری داره یا نه؟ اگر میشه یک ماژول اچ تی ام ال معرفی کنید. در مورد سی اس اس هم اگر بخام به این روش کار کنم میشه بگید چطور باید اینکارو بکنم؟ RE: قرار دادن لوگو در قالب - TRTQH - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ عصر سلام دمو قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشید RE: قرار دادن لوگو در قالب - alim123 - ۲۴-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ صبح ماژول اچ تی ام ال که باید به قسمت مدیریت ماژول ها برین و یه ماژول جدید ایجاد کنید و نوعش رو ماژول دستی قرار بدین سپس عکس خودتون رو در اون قرار بدید و به موقعیت دلخواه اختصاص بدین. در مورد سی اس اس هم شما میتونید به فایل سی اس اس قالب مراجعه کنید و بک گراند دایو مربوطه رو عکس عدر قرار بدین برای اینکه بهتر راهنمایی بشید بهتره دمو سایت رو قرار بدین |