![]() |
|
برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت (/thread-7779.html) |
برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - rezaetemadi - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ عصر سلام دوستان انتهاي سايت مي خواهم آن joomshaper را بردارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - mahan - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۰۹ عصر با سلام پیشنهاد می کنم با یک نرم افزار ویرایشی مثل دریم ویور عبارت Designed by را جستجو کنید و دستور مربوطه را حذف کنید. شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - rezaetemadi - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ عصر خيلي گشتم پيدا نكردم RE: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - mahan - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ عصر بهتر است پوشه هایی به جز پوشه قالب را هم چک کنید.[/quote] RE: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - محمد آهنگی - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ عصر بنظر من توی تمپیلت قالبتون اگر وارد بشید وتوی فولدر html رو نگاه کنید فایلی به نام footer باشه برای تغیر اون. پیروز باشید. فکر میکنم اون فایلی که باید تغیر بکنه به این نام باشه:default.php RE: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - محمدرضا بهارلو - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ عصر آقا رضا اگه زحمتی نیست دسترسی به هاستت رو برام بفرست همچنین به خود سایت موفق و پیروز باشید
RE: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - cyber - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ صبح به احتمال زیاد کد شده. این کلمه رو سرچ کنید: base64_decode RE: برداشتن كپي رايت از انتهاي سايت - alim123 - ۲۸-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ عصر سلام من به فایل های قالبتون دسترسی نداشتم که بررسی بیشتر کنم اما با این کد میتونید اون کلمه رو بردارین. در کد: .cp a{ |