پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت (/thread-7766.html)

مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت - fidoman - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۰۶ صبح

سلام من کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویؤومات که آقای سید طاها موسوی ترجمه کردم رو نصیبش کردم ولی وقتی کامپوننت رو اجرا میکنی صفحه سفید میاد .
می خواستم ببینم این کامپوننت ایراد دارد و خراب است یا نمی دونم بهتره نظری ندهم دوستان کمک کنند
virtuemart 2 j1.5 j1.7این ورژن است

RE: مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت - solitary - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ صبح

سلام
این نسخه رو نصب کنید . جوملا 1.5 و 2.5 رو ساپورت میکنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت - fidoman - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ عصر

(۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ صبح)solitary نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
این نسخه رو نصب کنید . جوملا 1.5 و 2.5 رو ساپورت میکنه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام این کامپوننت هم نصب میشه ولی میخوای بری داخل کامپوننت صفحه کامل سفید میآید مانند مشکل کامپوننت که گفته بودم. و بعد از نصیب ارجاع به فروشگاه رو هم میزنم صفحه کامل سفید میآید؟

جوملا من آخرین ورزن جوملا 1.5 است

RE: مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت - محمد آهنگی - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ عصر

بهترین کا راینه که از سایت اصلی اخرین ورژن رو دانلود وفایل زبان رو جایگزین کنید .اخرین ورژن فروشگاه برای جوملای شما1.1.9 میباشد که دارای امنیت بیشتری است .البته اگر تازه جوملا نصب کردید جوملای خودتون رو به بالاتر ارتقاءبدید بهتره اونوقت میتونید فارسی این فروشگاه رو نصب کنید .یه سرچ بزنید خیل مباحث زیادی در رابطه با این مورد شما پیدا میشه توی انجمن .موفق وپیروز باشید.

RE: مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت - سعید حمزه زاده - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ عصر

بنده پیشنهاد میکنم روی جوملا 1.5 نسخه 2 رو نصب نکنی

موفق باشید

RE: مشکل در کامپوننت فارسی فروشگاه ساز ویژومارت - fidoman - ۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ عصر

(۲۳-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ عصر)keran4i نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنده پیشنهاد میکنم روی جوملا 1.5 نسخه 2 رو نصب نکنی

موفق باشید

سلام میتونید دلیلش رو بفرمایید به غیر از مشکلی که بنده در پست بالایی گفتم مشگل دیگری هم دارد؟