![]() |
|
بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست (/thread-7727.html) |
بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - mis.shafiee - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۰۹ عصر سلام این قالب روی لوکال مشکلی نداشت ،ولی وقتی روی هاست آوردم کلا بهم ریخت . مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟ اینم آدرس سایت : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از راهنماییتون RE: بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - Pourdaryaei - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۵۸ عصر 404 Not Found صفحه تون اصلا باز نميشه RE: بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - mis.shafiee - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ عصر ببخشید اشتباه وارد کردم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پست قبلی ام را ویرایش کردم. RE: بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - پیام عمرانی - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۱۱ عصر قالبتون تنظیماتی داره که css رو کامپرس میکنه ؟!! اگر هست که همه رو غیر فعال کنید RE: بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - mis.shafiee - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ عصر ممنون دوست عزیز من وارد مدیریت قالبها شدم و گزینه Merge CSS and JS را غیر فعال کردم ،و مشکلم برطرف شد. من چگونه خودم می تونم تشخیص دهم که چنین مشکلاتی مربوط به کدام قسمت میشه؟؟؟؟ RE: بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - پیام عمرانی - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۲۴ عصر تجربه
RE: بهم ریختن قالب هنگام انتقال از لوکال به هاست - Reza Ganji - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ عصر البته در اکثر مواقع فعال کردن Merge CSS and JS باعث ارور میشود. |