![]() |
|
دوتا مشکل با قالب انجمن پارس جوم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دوتا مشکل با قالب انجمن پارس جوم (/thread-7718.html) |
دوتا مشکل با قالب انجمن پارس جوم - ariatm - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۵۴ صبح اول:دکمه تشکر برای من نیست [attachment=4756] دوم: منوی بالای سایت هم نیست [attachment=4757] باید چیکار کنم که درست بشه؟ RE: دوتا مشکل با قالب انجمن پارس جوم - پیام عمرانی - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ صبح اول ممنونم بابت این که مشکل رو مطرح میکنید با مرورگر دیگر هم امتحان کردید ؟ کش مرورگرتون رو خالی کنید ctrl+F5 RE: دوتا مشکل با قالب انجمن پارس جوم - ariatm - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۱۷ صبح راستش من فقط با فایرفاکس کار میکنم اما تو مرورگرهای دیگه مشکلی نداره با پاک کردن کش هم مشکل رفع نشد RE: دوتا مشکل با قالب انجمن پارس جوم - امید - ۲۱-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۳۷ صبح یه بار نسخه مرورگرتون رو عوض کنید. احتمالا مال همینه، گاهی اوقات حتی برای کار با افزونه های جوملا هم نسخه مرورگر باعث میشه اختلال پیش بیاد. پیروز باشید. |