![]() |
|
ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 1.5 (/forum-5.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 1.5 (/forum-12.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 1.5 (/forum-14.html) +----- موضوع: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel (/thread-77.html) صفحهها: 1 2 |
ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - Reza Ganji - ۲۶-۹-۱۳۸۹ ۰۸:۲۴ عصر ![]() سلام و درود این بارهم با ماژول بسیار زیبا و کاربردی اسلایدر تصاویر به صورت چرخشی و شناور در خدمت شما هستم و امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره این ماژول بدون استفاده از فلش و با سی اس اس و جاوا نوشته شده و میتوانید چهره سایت شما را بسیار زیبا کند. خصوصیات: نوشته شده با جاوا و سی اس اس بدون استفاده از فلش پشتیبانی از ناوبری موس مرتب کردن ترتیب نمایش به صورت دلخواه ایجاد تصاویر کوچک(بندانگشتی) قابلیت ایجاد تغییر در تم ماژول امکان اضافه کردن توضیحات به تصویر و دادن لینک و....بیشتر را در صفحه توضیحات مطالعه کنید ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - jabberworld - ۲۰-۴-۱۳۹۰ ۰۸:۴۴ صبح دوستان اگه امکانش هست آموزش ای ماژول رو بذارید
RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - mking - ۲۰-۴-۱۳۹۰ ۰۲:۳۸ عصر با سلام دوست گرامي منظور شما از آموزش اين ماژول چه چيزي هستش. اگه منظورتون نحوه نصب کردن ماژول هستش کافي در بخش مديريت به منوي نصب رفته و فايل دانلود شده رو بهش بديد. در ضمن آموزش نصب دقيق ماژول در انجمن موجود هستش کافي جستجو کنيد. اگه منظورتون توضيحات پيرامون خود ماژول هستش که چطور بايد فعال بشه کافي در بخش مديريت به تنظيمات ماژول مربوطه رفته و اونو فعال و سپس موقعيت قرارگيري ماژول رو مشخص کنيد. در زير توضيح مختصري از مازول رو اوردم. Header text = متن بالاي عکس Footer text = متن پايين عکس Lightbox width = طول کادر تصاوير Lightbox height = ارتفاع کادر تصاوير Width و Height = طول و ارتفاع عکس ها Path to background image = مسير قرار گيري پشت زمينه تصاوير Image path = مسير قرارگيري تصاوير Use thumbnails = استفاده از تصاوير کوچک Thumbnail width = طول تصاوير کوچک Thumbnails path = مسير قرار گيري تصاوير کوچک RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - pivi - ۶-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۴۴ عصر سلام من این ماژول رو نصب کردم ولی چیزی که تو دمو هست رو نشون نمیده. اون چیزی که نشون میده چندتا دایره چشمک زنه! RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - Reza Ganji - ۷-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ صبح قبلا بارها این افزونه تست شده و مشکلی نداره.شما بررسی کنید ببینید افزونه درست نصب شده یا خیر. RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - pivi - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ صبح بله دوباره نصب کردم و درست شد. فقط یه سوال: لطفا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو ببینید! فاصله این ماژول تا بالاترین قسمت سایت خیلی زیاده. چی کار باید کنم که بره بالا تا صفحه اسکرول نخوره؟ RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - razie - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ صبح دوست عزیز فکر می کنم دلیل فاصله ای که از بالای سایت گرفته قالب کار شما باشد. باید قالب ویرایش شود RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - صدرا حسابی - ۱۴-۳-۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ صبح تا اون جا که یادمه در خود ماژول می تونین تنظیم کنید که در راستا y مثلا مرکز اسلایدر چه فاصله ای داشته باشه! اگه نتونستین پیدا کنید در این آدرس: کد: modules/mod_aricloudcarousel/mod_aricloudcarousel/js/themes/default/style.cssاین کد رو : کد: .ari-cloud-carousel-wrapper {با این جایگزین کن: کد: .ari-cloud-carousel-wrapper {یا کار بهتر اینه که در خود ماژول توی تنظیماتش می شه دستورات css اضافه کرد این کد رو اضافه کن: کد: .ari-cloud-carousel-wrapper {RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - pivi - ۱۷-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ عصر سلام دوستان لطفا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رو مشاهده بفرمایید من تو همین صفحه اول این سایت دو بار از این ماژول استفاده کردم یکی برای عکس هام و دیگری برای آیکن هام در واقع ماژول پایینی کپی ماژول اول هستش الان دو تا مشکل دارم یک اینکه فاصله پایین ماژول ها از هم و از پایین صفحه زیاده که نمی دونم چه طوری باید کمش کنم! (میخوام صفحه اسکرول نخوره) ***فاصله مرکز از پایین صفحه رو نمی خوام لطفا اشتباه نشه... ودوم هم اینکه من توضیحات و لینک هایی که میخوام به آیکن هام بدم رو تو فایلaricloudcarousel.ini وارد کردم ولی اعمال نمیشه!!! یه سوال هم دارم: آیا میشه کاری کرد که عکس ها که دارن میچرخن، تصویری که میاد جلو خود به خود زوم بشه؟ RE: ماژول بسار زیبای اسلاید تصاویر ARI Cloud Carousel - Reza Ganji - ۱۷-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ عصر احتمالا موقعیت ماژول پایینی دارای ارتفاع مشخصی است و میتونید در یک موقعیت دیگر هم تست کنید. البته استفاده یکباره از این ماژول ها که از جی کوئری استفاده میکنند و تصاویر سایت رو سنگین میکنه چه برسه که چندین بار استفاده کنید. پیشنهاد میشه تا اونجا که ممکن است از اسلایدشو استفاده نکنید یا کمتر استفاده کنید. |