![]() |
|
جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها (/thread-7696.html) |
جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - anzal - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ صبح با سلام روی سایتم فونت یکان رو نصب کردم. روی سیستم خودم مشکلی نداره روی چندتا سیستم دیگه از جمله کافی نت تست کردم بازم مشکلی نبود. اما روی بعضی ویندوزها نوشته ها از هم جدا میشن(حرف به حرف) و یا اینکه فقط با با فونت آریال نمایش داده میشن. میدونید مشکل از کجاست؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - پیام عمرانی - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۱۱ صبح از چه متدی استفاده کردید ؟ fontface ? RE: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - anzal - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۲۰ صبح بله تو خیلی از سایت های دیگه هم دیدم استفاده کردن و مشکل ندارن RE: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - پیام عمرانی - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۴۶ صبح فونتتون باید درست تبدیل شده باشه از چند نوع فونت استفاده میکنید ؟ RE: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - anzal - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ صبح سه نوع ttf,eot,woff RE: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - پیام عمرانی - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۱۸ عصر به احتمال زیاد فونت هاتون خوب تبدیل نشدند چه فونتی میخواهید ؟ برم دفتر براتون بفرستم RE: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - anzal - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ عصر اگر لطف کنید همون فونت یکان رو برام بفرستید که عالی میشه RE: جدا شدن حروف نوشته ها در بعضی سیستم ها - پیام عمرانی - ۲۰-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۳۴ عصر فونت براتون پیوست شد کد درست فونت فیس هم در زیر نوشتم کد: @font-face {[attachment=4749] |