![]() |
|
حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آموزش (/forum-25.html) +--- انجمن: آموزش هاي جوملا (/forum-106.html) +--- موضوع: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 (/thread-7592.html) صفحهها: 1 2 |
حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - marziehnet - ۱۴-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ عصر من میخوام تگ body فقط از صفحه اول حذف بشه.البته تو جوملا 2.5 کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - hoomanb - ۱۴-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ عصر سلام اگر می خواهید صفحه اینرو درست کنید می توانید یک فایل html با نام index.html درست کنید اگر می خواهید مطالب در صفحه اول نمایش داده نشود باید از دستورات شرطی استفاده کنید که با کمی جستجو می توانید به نتیجه برسید RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - marziehnet - ۱۴-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۳۹ عصر برا 1.5 پیدا کردم اما برا 2.5 نه. RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - پیام عمرانی - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۴۱ صبح شدن که میشه ولی سوال برام پیش اومده که چراا ؟!! RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - marziehnet - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ صبح میخوام مثل سایت ایرانسل که تو صفحه اصلیش هیچ متنی نیست فقط لینک به قسمتای مهم رو گذاشته داشته باشم. RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - vahid.exe - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ صبح (۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۲۶ صبح)marziehnet نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام واسه این کار نیازنیس تگ body را حذف کنید. یا مطالب راویژه نکنید، یا برید از منو اصلی وارد منو صفحه اصلی شوید و هیچ مجموعه ای را انتخاب نکنید و توی کادری که تعداد نمایش مطالب برجسته و مقدمه مشخص میشه را صفر وارد کنین ! زندگیتان سپید
RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - marziehnet - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ عصر منم میخوام هیچ مجموعه ای رو انتخاب نکننم اما از حالتانتخاب خارج نمیشه.باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - پیام عمرانی - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ عصر شما میتونید قالبتون رو شرطی کنید یعنی وقتی در یک صفحه خاص هستید یک طراحی خاص و در بقیه صفحات طراحی معمولتون RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - vahid.exe - ۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۲۰ عصر (۱۵-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ عصر)marziehnet نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام کلید ctrl از روی کیبورد بگیرید و مجموعه ها را از حالت انتخاب خارج کنید موفق باشید
RE: حذف تگ body از صفحه اول سایت جوملا 2.5 - marziehnet - ۱۶-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ عصر ctrl رو میگیرم از حالت انتخاب خارج میشه اما وقتی ذخره میکنم پیشفرض میره رو همه مجموعه ها!!!!!!! اون روش شرطی چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |