پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . (/thread-7565.html)

صفحه‌ها: 1 2 3

تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - shervin_20 - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ عصر

با سلام .

امروز متوجه شدم که تمامی مطالب وب سایتم وقتی روش کلیک می کنیم با ارور 404 مواج میشیم .

هیچ تغییراتی اعمال نشده است .

مشکل از چیه ؟

خواهشا کمک کنید .

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - gogerd - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۳۰ عصر

احتمالا سئو رو فعال نکردی؟
لینک منوهاتو هم چک کن!

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - shervin_20 - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۳۲ عصر

با سلام .

منو ها را چک کردم .

دیشب همه چیز خوب بود .

در مورد سئو باید کجا را چک کنیم ؟؟؟

از جوملا 1.5 استفاده می کنیم

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - Reza Ganji - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۴۶ عصر

لطفا در هنگام طرح مشکل ادرس سایت رو نیز قرار دهید.
اگر شما سئو رو قبلا فعال کرده بودید(بهینه سازی لینک ها برای موتورهای جستجو) ممکن است بخاطر سرور باشه و با غیر فعال کردن سئو ممکن است مشکل رفع بشه.

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - shervin_20 - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۴۷ عصر

تنظیمات SEO همگی روی بلی هست .

چیکار کنم ؟
این باید روی سرور فعال باشه ؟؟؟

APACHE mod_rewrite

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - memare-ahvaz - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ عصر

درود اگر بروی بلی هست باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر بدید و اگر بازم مشکل داشت از هاستتون پاک کنید و از بسته جوملا جایگزین کنید
درسته باید روی فعال باشه باشه

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - shervin_20 - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۲۹ عصر

الان در هاست من هم

htaccess.txt

هست و هم

txt.htaccess

باید چیکار کنم ؟؟؟

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - memare-ahvaz - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ عصر

مشکل شما همینه هر دو رو پاک کنید و فایل مورد نظر رو از بسته جوملا برداشته و در هاستتون آپلود و تغییر نام بدید به htaccess.

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - shervin_20 - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ عصر

تشکر .

این دوتا فایل را پاک کردم از بسته جوملا چی را اپلود کنم ؟؟؟

RE: تمامی مطالب سایتم با ارور 404 مواجه میشه . خواهشا کمک کنید . - memare-ahvaz - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۳۶ عصر

فایل htaccess.txt