![]() |
|
تغییر گروه های کاربری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: تغییر گروه های کاربری (/thread-7557.html) |
تغییر گروه های کاربری - CAMERON - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ صبح سلام. من میخوام تو جوملا 1.5 گروه های کاربری رو تغییر بدم.مقلا دانش آموز-استاد و .... اگر پلاگینی نیست میشه کدنویسی رو تغییر داد؟ RE: تغییر گروه های کاربری - محمدسلیمانی - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ صبح سلام از پلاگین inlineACL استفاده کنید RE: تغییر گروه های کاربری - CAMERON - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ صبح سلام.من میخوام اینها رو تغییر بدم. RE: تغییر گروه های کاربری - Reza Ganji - ۱۳-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۰۰ عصر در مدیریت جوملا از منو کاربران میتونید گروهها رو انتخاب کنید تا گروههای کاربری رو ببینید و سپس میتونید با کلیک برروی نام هریک آن را باز کنید و ویرایش کنید RE: تغییر گروه های کاربری - CAMERON - ۱۴-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ صبح آقای گنجی من از جوملا 1.5 استفاده میکنم. RE: تغییر گروه های کاربری - CAMERON - ۱۷-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ عصر نمیشه همچین کاری کرد؟ |