![]() |
|
ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار (/thread-7484.html) |
ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - sanaz-hh - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۰۲ عصر با سلام دوستان کسی می دونه چطور میشه در قسمت ايجاد خبر یکباکسی ایجاد کرد که در آن منبع خبر و تاريخ اون را وارد کرد؟ ممنون از اینکه راهنمایی می کنید RE: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - MARKO - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ عصر دروود بر شما دوست عزیز میشه واضح تر بگی چی میخواین؟؟؟ دقیق میخوای چیکار کنی؟ RE: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - sanaz-hh - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ عصر من یه مشتری دارم که میخواد وقتی خبری رو از سایت دیگری وارد سایت خودش میکنه بتونه در داخل یک باکس منبع خبر و تاریخ ایجاد اون خبر رو ذکر کنه ولی یه جورایی خیلی سختگیره و میخواد حتماً توی یک باکس مشخص این رو ایجاد بکنه مثل باکس تیتر یا باکس خبر ؟ من خودم بهش پيشنهاد دادم که لينک اون سایت رو در آخر خبرش بیاره اما در خواست باکس داره من از جوملا 2.5 استفاده میکنم و ادیتورم هم jc هست ممنون میشم اگه راهنمایم کنید؟
RE: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - MARKO - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ عصر بنده با 2.5 زیاد کار نکردم , صبور باشید تا دوستان کمکتون کنند ... RE: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - پیام عمرانی - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ عصر از rss استفاده میکنه ؟ RE: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - sanaz-hh - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ عصر نه خبر ها رو دستی وارد می کنه RE: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - امید - ۸-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ عصر میتونید از افزونه های زیباسازی مطلب استفاده کنید که به صورت دلخواه در هر جای مطلب که خواستین یه باکس با اطلاعات مورد نیازتون ایجاد کنید. مثلا: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موفق باشید. RE: ايجاد باکس منبع خبری در اخبار - پیام عمرانی - ۹-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ عصر همونطور که جناب امید گفت میتونید از افزونه ها استفاده کنید و یا استایل خودتون رو بدید از طریق css |