![]() |
|
دکمه ادامه مطلب(مهم) - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دکمه ادامه مطلب(مهم) (/thread-7467.html) |
دکمه ادامه مطلب(مهم) - gamentech - ۷-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ عصر سلام به همه ی دوستان گلم من قبل از اینکه کامپونت نظرات جی کامنت رو نصب کنم دکمه ادامه مطلب من این طوری بود اما بعد از نصب کامپونت جی کامنت اینطوری شد چکار کنم که دکمه ادامه مطلب و دکمه دیدگاه اینطوری بشن?
RE: دکمه ادامه مطلب(مهم) - محمدرضا بهارلو - ۷-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۰۱ عصر دوست عزیز سلام لطفا دمو قرار دهید RE: دکمه ادامه مطلب(مهم) - gamentech - ۷-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ عصر بفرمایید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: دکمه ادامه مطلب(مهم) - محمدرضا بهارلو - ۷-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ عصر سلام دوست عزیز کامل دقت کن ببین چی بهت میگم این کار 3 مرحله داره مرحله اول اول تو به مسیر زیر برو و فایل style_rtl.css رو باز کن کد: gamentech.ir/components/com_jcomments/tpl/default/style_rtl.cssکد زیر را پیدا کن و کد php: }کد php: }مرحله دوم حالا تو همون فایل در خط 5 فکر کنم دنبال کد زیر بگرد کد php: .readmore-link {خوب الان انجام بده تا مرحله بعدی رو بهت بگم نتیجه را اعلام کن البته قبلش بکاپ بگیر ار سایتت RE: دکمه ادامه مطلب(مهم) - gamentech - ۷-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ عصر انجامش دادم. RE: دکمه ادامه مطلب(مهم) - محمدرضا بهارلو - ۷-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ عصر اوکی حالا بریم سراغ مرحله آخر یعنی سوم برو به مسیر زیر کد: gamentech.ir/components/com_jcomments/tpl/default/style.cssکد زیر را که فکر کنم در خط 3 باشه پیدا کن کد php: }کد php: }نتیجه را همین جا بگو موفق و پیروز باشید
RE: دکمه ادامه مطلب(مهم) - gamentech - ۷-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ عصر یک دنیا ممنون. حل شد ![]()
|