![]() |
|
درخواست كامپوننت موسيقي - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست كامپوننت موسيقي (/thread-7460.html) |
درخواست كامپوننت موسيقي - rezaetemadi - ۷-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۴۳ صبح سلام دوستان خسته نباشيد دنبال يك كامپوننت موسيقي مي گردم از اين استفاده كردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همه چيزش خوبه ولي لينك دانلود فايل نمي دهد RE: درخواست كامپوننت موسيقي - rezaetemadi - ۷-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ عصر من هنوز منتظرم RE: درخواست كامپوننت موسيقي - Pourdaryaei - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ صبح دقیقاً چی میخواید ؟ یه کامپوننت برای دانلود موزیک ، یا برای پخش و دانلود . اگر یه چیز کامل میخاید از Music Collection استفاده کنید . نسخه 2.3 هم تو نت زیاده RE: درخواست كامپوننت موسيقي - rezaetemadi - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ صبح سلام من خيلي پيشرفته نمي خواهم Music Collection خيلي پيشرفته است من مي خواهم كاربر هم موزيك را گوش كند و هم دانلود ! RE: درخواست كامپوننت موسيقي - Pourdaryaei - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ صبح یه کامپوننت موزیکی ترجمه کردم یادم نیست دقیقا اسمش چیه . Music componnet اگه اشتباه نکنم ... توی سایت خودم هست برا دانلود RE: درخواست كامپوننت موسيقي - rezaetemadi - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ صبح ممنون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آيا دانلود وپخش مي دهد RE: درخواست كامپوننت موسيقي - Pourdaryaei - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ صبح پخش رو آره ، باید یه پلاگینی نصب کنی ولی تست نکردم خودم نمیدونم چطوریه ؛ دانلودش رو نمیدونم ، توی توضیحاتش ننوشتم چیزی ؟ خاطرم نیست
RE: درخواست كامپوننت موسيقي - rezaetemadi - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ صبح بزاريد تست كنم خبر مي دهم ! |