پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست اسلاید حالت ورق زدن باشد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: درخواست اسلاید حالت ورق زدن باشد (/thread-7425.html)

درخواست اسلاید حالت ورق زدن باشد - fidoman - ۵-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۲۷ صبح

سلام من یه اسلایدی که حالت ورق زدن باشه تا بتونم نمونه کار هایم را در آن قسمت بگزارم
نمونه اش مثل سایت زیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: درخواست اسلاید حالت ورق زدن باشد - Reza Ganji - ۵-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۱۷ عصر

قبلا در انجمن معرفی شده ولی با فلش نوشته شده و کاربر میتونه ورق بزنه و تصاویر رو ببینه.البته نامش یادم نیست ولی موجود هست
نامش یادم نیست ولی اگر یافت نکردید منم براتون میگردم برای نمایش نمونه کارها هم بود.

RE: درخواست اسلاید حالت ورق زدن باشد - fidoman - ۵-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ عصر

سلام آقا رضا ممنون فقط با باید به چه اسمی در مورد این موضوع در انجمن جستجو کنم؟

RE: درخواست اسلاید حالت ورق زدن باشد - Reza Ganji - ۶-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۲۲ صبح

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلمه "ورق" را در انجمن جستجو کردم و موارد زیادی بود که چندتا رو براتون گذاشتم