![]() |
|
غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه (/thread-7411.html) صفحهها: 1 2 |
غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - yaghoobi - ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ عصر با سلام میخوام منوی اصلی سایتم رو فقط در صفحه اول سایتم غیر فعال کنم.اما در صفحات بعدی باشه .امکانش هست؟ RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - alim123 - ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۱۵ عصر سلام بله میتونید به قسمت مدیریت ماژولها برید و روی ماژول منو اصلی کلیک کنید سپس از قسمت تخصیص ماژول ، ماژول رو به صفحات دلخواهتون اختصاص بدین RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - yaghoobi - ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۴۴ عصر ببخشید چرا همه منو ها هستند اما منوی اصلی نیست
RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - alim123 - ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ عصر دسترسی بدین تا براتون درستش کنم RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - yaghoobi - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۵۴ عصر من همچنان منتظر شما هستم آقای alim خواهش می کنم اگر میخواهید راهنمایی کنید هرچه زودتر منو راهنمایی کنید. ![]() ![]()
RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - MARKO - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ عصر دوست عزیز لطفا صبور باشید / دوستان هز لحظه آنلاین نیستند , هر وقت آنلاین بشن جوابتون رو میدن. همینطور که آقای alim123 گفتن شما تو قسمت مدیریت ماژول ماژول منو را که انتخاب کردید از قسمت پایین همینطور که در عکس میبینی فقط صفحه اصلی را انتخاب کن : ![]() RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - yaghoobi - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۳۸ عصر ممنون از جواب شما .این روشی رو که شما گفتید انجام دادم متاسفانه در قسمت مدیریت ماژول ها منوی اصلی که می خوام غیر فعال کنم نیست.مثلا منوی کاربری یا منوی پایین هست اما منوی اصلی که مد نظر من هست وجود نداره که غیر فعال کنم.بابت این موضوع راهنمایی می خواستم RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - MARKO - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ عصر ببخشید دوست عزیز من دقیقا متوجه نشدم مشکلتون چیه ..!!! شما الان میخواین ماژول منو اصلی رو رو غیر فعال کنین؟؟؟ RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - hoomanb - ۸-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۴۸ عصر سلام بهتره دمو بگذارید تا دوستان بتواندد بهتر راهنمایی کنند احتمالا اسم منو منوی اصلی نیست RE: غیرفعال کردن منوی اصلی فقط در صفحه اولیه - yaghoobi - ۹-۵-۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ عصر کسی نیست منو راهنمایی کنه! |