![]() |
|
نصب صفحه اینترو در هاست - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نصب صفحه اینترو در هاست (/thread-7407.html) |
نصب صفحه اینترو در هاست - fidoman - ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ صبح با سلام بنده یک مدتی از طراحی سایت و انجمن دور بودم یه سئوال داشتم یک صفحه اینترو طراحی کردم می خواستم تو هاست نصیبش کنم به نام یک دامین که 2 سایت و یک انجمن در آین صفحه وصل کردم ممنون میشم مرا راهنمایی کنید تا مشکلم اول حل شود و دوباره تو غلطک بیفتم . با تشکر فراوان RE: نصب صفحه اینترو در هاست - solitary - ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ صبح سلام . احتیاجی به نصب نیست . فایل index.html رو توی هاست آپلود کنین . سایت هدایت میشه به سمت اینترو RE: نصب صفحه اینترو در هاست - fidoman - ۴-۵-۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ صبح بنده نیز همین کار رو کردم یک ساب دامین ساختم و صفحه اینترو که همان صفحه اینترو سایت پرسپولس بود و با تغییر در هاست آپلود کردم و هنگامی که آدرس مربوطه رو وارد کردم سرور را نشناخت ممنون میشوم در این مورد بیشتر توضیح دهید. RE: نصب صفحه اینترو در هاست - alim123 - ۴-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ عصر سلام نیازی به ساب دامین نیست تو روت هاست اپ کنید فقط دقت کنید فایل دیگه ای با این نام وجود نداشته باشه. چون جایگزین میشه |