![]() |
|
ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم (/thread-7390.html) |
ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم - joomm - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ عصر سلام دوستان میخواستم به انجمن برم که با پیغام هک روبرو شدم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم - شاهین سمیع عادل - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۳:۵۹ عصر بله دوست عزیز ظاهرا هک شده ! و در حال رفع مشکلات هستند . RE: ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم - امید - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ عصر فعلا که زده در دست تعمیر! بهتر بود یه اسکرین شات میگرفتین تا ببینیم مشکل رو. ولی انشالله که بزودی حل میشه و به کارش ادامه میده. یاعلی RE: ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم - joomm - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ عصر سلام اینم اسکرین شارت دوباره سایت ببین عکس هک اومده در دست تعمیر رفت و صفحه هک اومده
RE: ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم - امید - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۳۲ عصر بله درسته. با دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صفحه هک شده میاد. من آدرس joomlaforum.ir رو دیدم که یه ایندکس بود. یاعلی RE: ببینید جوملای ایران هک شده با من اشتباه میکنم - پیام عمرانی - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ عصر امیدوارم که بزودی مشکل انجمن آقای طالبی حل بشه دو سه روز پیش هم که با هم صحبت میکردیم از این مشکلات برامون گفتند که سایتشون مورد حملات بسیاری قرار گرفته |