![]() |
|
مشكل در فارسي سازي قالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشكل در فارسي سازي قالب (/thread-7303.html) |
مشكل در فارسي سازي قالب - yosefian - ۲۸-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ عصر سلام من اين قالب را ميخوام فارسي كنم اما وقتي كه همه كارها را انجام دادم به اين شكل نمايش داده ميشه و ديگه محتويات نمايش داده نميشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه لطف كنيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم RE: مشكل در فارسي سازي قالب - صدرا حسابی - ۲۹-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ صبح سلام فارسی سازی قالب نیاز به این داره که بر css کاملا مسلط باشین، من به تا اونجا که چشم خورد موارد رو تصحیح کردم و امیدوارم از نظر آموزشی براتون مفید باشه تا در آینده کم تر به مشکل بر بخورین: اول در joomla.css در این جا: کد: body {کد direction: rtl; رو پاک کنید، بعد این کدهارو به template.css اضافه کنید: کد: .nspText, #gkPageTop, .nspText, .nspHeader {RE: مشكل در فارسي سازي قالب - yosefian - ۲۹-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ عصر سلام خيلي ممنون ولي الان مشكل اينه كه ديگه قالب حالت راست چين نداره من كد css را در پيوست گذاشتم فتم شايد كمك كنه [attachment=4611] RE: مشكل در فارسي سازي قالب - صدرا حسابی - ۳۰-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ صبح حق با شماست من با عجله کدهارو دستی نوشتم اشتباهی پیش اومده بود، الان تصحیح کردم کد بالارو، دوباره اون کدهارو کپی کنید مشکل حل می شه، RE: مشكل در فارسي سازي قالب - yosefian - ۳۰-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ صبح سلام ببخشيد ولي مجدد به همون شكل هست هيچ تغييري نكرد به صورت راست چين در نيومد RE: مشكل در فارسي سازي قالب - صدرا حسابی - ۳۰-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ عصر بله چک کردم الان، کدهاررو بزارید باشه فقط اولیرو به این صورت تغییر بدید دوباره: کد: .nspText, #gkPageTop, h4.nspText, .nspHeader, .gk-menu, .menu, h4, h3, h2, h1, .gkIsText, li {کد: .nspHeader {RE: مشكل در فارسي سازي قالب - yosefian - ۳۱-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ صبح سلام خيلي ممنون جناب حسابي واقعا محبت كرديد درست شدش الان اگه امكانش هست يه توضيح مختصري ميديد كه كجاي كار من مشكل داشت و راه چي بوده بازم تشكر ميكنم |