![]() |
|
خطا در بازگرداندن sql - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خطا در بازگرداندن sql (/thread-7286.html) |
خطا در بازگرداندن sql - john.wiick - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۲۶ عصر وقتی میخوام sql رو برگردونم این خطا رو میده مشکل کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید سایتم رو هواست
RE: خطا در بازگرداندن sql - hoomanb - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ عصر سلام نوع پایگاه داده را utf8-general قرار بده ببین درست میشه یا نه RE: خطا در بازگرداندن sql - john.wiick - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۴۰ عصر utf8-general_ci هست اما باز همین خطا رو میده یه بارم کلش رو پاک کردم دوباره برگردوندم باز دوباره همین خطا رو میده RE: خطا در بازگرداندن sql - Reza Ganji - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ عصر وقتی میخواهید دیتابیس رو بازگردانی کنید باید تمامی جداول قبلی رو حذف (Drop) کنید ! البته در تمامی مراحل حتما قبل از هرکاری بک آپ بگیرید. RE: خطا در بازگرداندن sql - john.wiick - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ عصر کل جداول رو دروپ میکنم اما باز این خطا رو میده.نمیدونم چه چیزی هست هر روز برای من من یه مشکلی پیش میاد RE: خطا در بازگرداندن sql - Reza Ganji - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ عصر متن خطا رو بزارید تا من در موردش تحقیق کنم.از رو تصویر نمیشه متن خطا رو کپی کرد. RE: خطا در بازگرداندن sql - john.wiick - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ عصر کد: #1062 - Duplicate entry '????' for key 'idx_term'RE: خطا در بازگرداندن sql - Reza Ganji - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۳۰ عصر من چیز بدرد بخوری در مورد این مشکل پیدا نکردم. از هاست بخواهید بک آپ قبلی رو براتون برگردونه . باز هم اگر فرصت کافی داشتم در این مورد تحقیق میکنم. |