پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
درخواست ماژول یا کامپوننت یا پلاگین برای ارسال نظر برای جوملا 1.5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html)
+---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html)
+---- موضوع: درخواست ماژول یا کامپوننت یا پلاگین برای ارسال نظر برای جوملا 1.5 (/thread-7259.html)

درخواست ماژول یا کامپوننت یا پلاگین برای ارسال نظر برای جوملا 1.5 - ali3822 - ۲۵-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۵۹ عصر

با سلام دوستان
من تقریبا سایت خبری جوملا 1.5 دارم و متأسفانه امکان اینو نداره که بشه کاربر امتیاز یا نظرشو درمورده همون مطلب بده اگه افزونه ای برای رفع این مشکل هست معرفی کنید ممنون میشم.
با سپاس

RE: درخواست ماژول یا کامپوننت یا پلاگین برای ارسال نظر برای جوملا 1.5 - Pourdaryaei - ۲۵-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ عصر

برای امتیاز میتونید از extravote استفاده کنید و برای نظر هم میتونید از jcomments

RE: درخواست ماژول یا کامپوننت یا پلاگین برای ارسال نظر برای جوملا 1.5 - ali3822 - ۲۵-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ عصر

مرسی از راهنمائیتون
از کجا میتونم گیر بیارم؟

RE: درخواست ماژول یا کامپوننت یا پلاگین برای ارسال نظر برای جوملا 1.5 - memare-ahvaz - ۲۶-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ صبح

درود
در خود انجمن جستجو کنید
یا حق

RE: درخواست ماژول یا کامپوننت یا پلاگین برای ارسال نظر برای جوملا 1.5 - hichkas463 - ۲۶-۹-۱۳۹۱ ۰۶:۵۷ عصر

سلام ببخشید من از jcomment استفاده کردم تا الان مشکلی نیست ولی موقع ثبت نظر با اینکه نام وارد میشه پیغام میده که نام را وارد کنید . مشکل از کجاس؟
ممنون