پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
اضافه کردن آیکن های سایت های اجتماعی و اشتراک گذاری با JV Social - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html)
+----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html)
+----- موضوع: اضافه کردن آیکن های سایت های اجتماعی و اشتراک گذاری با JV Social (/thread-7225.html)

اضافه کردن آیکن های سایت های اجتماعی و اشتراک گذاری با JV Social - Reza Ganji - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۱۶ عصر

Module Plugin Joomla 2.5 Joomla 1.5

[تصویر:  1342080554_1_c6d6bfa359.jpg]

درود
توسط این ماژول و پلاگین میتوانید آیکن سایت های اجتماعی را به مطالب اضافه و یا در موقعیت ماژول نمایش دهید.پلاگین جهت اضافه کردن به مطالب و ماژول جهت نمایش در موقعیت دلخواه در سایت.

[تصویر:  1342080675_1_c15b246594.gif]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبل از نصب فایل زیپ را از فشردگی خارج و بنا به دلخواه جداگانه نصب کنید.

RE: اضافه کردن آیکن های سایت های اجتماعی و اشتراک گذاری با JV Social - eemanmilad - ۲۷-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ صبح

ممنون و تشكر از معرفي اين افزونه

من باهش يه مشكل دارم

در صفحه اول هم نشون ميده
فقط ميخواهم در ادامه مطلب نشون بده

اضافه کردن آیکن های سایت های اجتماعی و اشتراک گذاری با JV Social - NiGli.ir - ۲۳-۱۰-۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ صبح

این پلاگین 2 تا مشکل داره که حتما باید حل بشه که اگر حل بشه بهترین پلاگین در بهترین خاورمیانه هست یعنی حرف نداره
مشکل اول اینه که تو صفحه اول نشون داده میشه نه در ادامه مطلب
مشکل دوم اینه که وقتی رو اشتراک گذاری فیسبـــــوق کلیک میکنی عکس خود مطلب رو نمیاره و بجاش عکس یک مطلب دیگه رو میاره که این مشکل به مراتب از مشکل اول مهمتره که دوستان لطف کنن حل کنن با درایت خاص خودشون

یک مشکلی دیگه که هست و شاید از سمت من باشه اینه که من یک پلاگین دیگه هم دارم که مطالب مرتبت نشون میده ولی این پلاگین اشتراک گذاری میاد زیر این پلاگین نمایش داده میشه و من نمیتونم ترتیبش رو دست بزنم،باید چی کار کنم
دوستان لطف میکنن جواب بدن
و من الله توفیق

اضافه کردن آیکن های سایت های اجتماعی و اشتراک گذاری با JV Social - NiGli.ir - ۲۴-۱۰-۱۳۹۱ ۰۱:۱۱ صبح

کسی نبود جواب ما رو بده ؟
من بدجوری لنگه این پلاگین موندم