![]() |
|
غیرفعال کردن کلمات بولد - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: غیرفعال کردن کلمات بولد (/thread-7219.html) |
غیرفعال کردن کلمات بولد - razie - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۱۹ عصر باسلام من از سیستم فروشگاهی تی شاپ استفاده می کنم از لجاظ گرافیکی خیلی مشکل دارد می خواهم تمامیه کلماتی که در سایت بولد هستند را غیر فعال کنم ایا این امکان هست یا خیر چون بعضی کلمات را داخل خود کدهای قرار داده است.؟؟ وسوال دیگه اینکه از کدام قسمت می توانم متن سبد خرید را ویرایش کنم؟ با تشکر RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - Reza Ganji - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ عصر اگر اموزشی میخواستید منتشر کنید در این انجمن تاپیک بزنید.تاپیک منتقل میشود. باید در سی اس اس جایی رو که میخواهید بولد نباشه به نرمال تغییر بدید. شما که دیگه میدونی برای این موارد دمو لازم هست. برای متن سبد خرید هم باید در فایل های جستجو کنید و راهش هم بارها در انجمن گفته شده توسط نت پد پلاس میتونید در تمامی فایل های یک پوشه یک کلمه یا جمله خاص رو جستجو کنید. RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - razie - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۰۳ عصر بفرمایید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جناب گنجی این را می دانم که با چه نرم افزاری می شود این کار را انجام داد اما تعداد فایل های خیلی زیاد هستند اگر کسی می داند دقیقا کجاست ممنون می شوم؟ RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - saso - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ عصر در فایلهای css همه کد: font-weight: bold;کد: font-weight: normal;RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - razie - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ عصر یعنی این کار را باید در تمامی صفحات انجام بدهم؟ RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - محمدرضا بهارلو - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ عصر دوست عزیز شما دقیق بگید کدوم قسمت رو میخواهید ، فونتش را از حالت بولد خارج کنید تا دوستان راحت تر کمک کنند اگه قالب منظورتون هست که فکر نکنم جایش بولد باشد شاید از کامپونتی باشه که استفاده کردین فونتش حالت بولد دارد ولی دقیق بگین کدام قسمت را میخواهید تغییر دهید موفق و پیروز باشید
RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - razie - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ عصر خیلی ممنون از راهنمایی دقیقتان توی صفحه اصلی که باز می شود اسم عنوان محصول بولد است. زمانی که یک کالا را خرید می کنید و مراحل خرید را می خواهید ادامه بدهید فونت ها بولد هستند با تشکر RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - پیام عمرانی - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ عصر شما با تغییرات تو css میتونید هرچیزی رو (البته مربوط به استایل) تغییر بدهید RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - razie - ۲۳-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ عصر توی کدام یک از فایل های cssباید این کار را بکنم؟ RE: غیرفعال کردن کلمات بولد - Reza Ganji - ۲۴-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۱۵ صبح اون قسمت عنوان محصولات در فایل های افزونه استایل دهی شده که احتمالا هم در فایل های پی اچ پی است چون فایر باگ مسیرشو نمیتونه مشخص کنه. همانطور که گفتم باید جستجو کنید زیاد هم باشند مشکلی نیست نت پد پلاس خودش در یک لحظه درون تمام فایل ها رو جستجو میکنه. |