![]() |
|
درخواست افزونه برای محاسبه قد و وزن - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست افزونه برای محاسبه قد و وزن (/thread-7199.html) |
درخواست افزونه برای محاسبه قد و وزن - zaban26 - ۲۱-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ صبح سلام دوستان یه افزونه برای محاسبه قد و وزن می خواستم که بتونم آن رو فارسی کنم . و فلش نباشه اگه برای جوملا :j17: باشه خیلی بهترهدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست افزونه برای محاسبه قد و وزن - Reza Ganji - ۲۱-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۶ صبح قبلا فکر میکنم یدونه معرفی کرده بودم که قد رو میدادید و وزن مناسب شما را میگفت.سرچ کنید اگر نبود منم سعی میکنم پیداش کنم. RE: درخواست افزونه برای محاسبه قد و وزن - Reza Ganji - ۲۲-۴-۱۳۹۱ ۰۳:۳۲ عصر از افزونه های زیر میتونید استفاده کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |