![]() |
|
اضافه کردن یک آپشن جدید به ماژول jcontact - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اضافه کردن یک آپشن جدید به ماژول jcontact (/thread-7194.html) |
اضافه کردن یک آپشن جدید به ماژول jcontact - fani - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ عصر با سلام: من میخوام تو سایتم که به زبان انگلیسیه از ماژول jcontact استفاده کنم ،فقط میخوام به جای اون گزینه(department) که به صورت دراپ دان هست لیست کشورها قرار بگیره یعنی کاربر بتونه برای ارتباط با ما نام کشورش رو انتخاب کنه و ما بدونیم از کدوم کشور داره ارتباط برقرار میکنه..خیلی ممنون میشم کمکم کنید تا حالا کسی جوابم رو نداده چند بار این سوال رو مطرح کردم خواهش میکنم کمکم کنید RE: اضافه کردن یک آپشن جدید به ماژول jcontact - Reza Ganji - ۲۱-۴-۱۳۹۱ ۰۵:۰۵ صبح برای این منظور میتونید از فرم سازها استفاده کنید و کاربر توسط فرم با شما تماس برقرار کنه. خوبیه اینکار اینه که شما میتونید هر نوع فیلد دلخواهی ایجاد کنند. لیست کشویی هم میتونید ایجاد کنید و نام کشورها رو اضافه کنید. RE: اضافه کردن یک آپشن جدید به ماژول jcontact - alim123 - ۲۱-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ عصر سلام برای اضافه کردن یک اپشن جدید باید بتونید برنامه نویسی کنید . و ماژول رو تغییر بدین این یه کار تخصصیه.طبق گفته جناب گنجی میتونید از فرمساز ها استفاده کنید در غیر اینصورت اگر خواسته باشید همون ماژول رو تغییر بدین باید درخواست بدین تا کسانی که برنامه نویسی بلدن براتون تغییرات لازم رو بدن. |