![]() |
|
درخواست راهنمایی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: درخواست راهنمایی (/thread-7178.html) |
درخواست راهنمایی - masiha_m - ۱۹-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ عصر سلام دوستان لطفا بگین این سایت با چی نوشته شده (سیستم مدیریت محتوا و کامپوننت تبلیغاتش منظورمه) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قالبشم اگه میدونین بگین چیه RE: درخواست راهنمایی - محمدرضا بهارلو - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ صبح سلام این سایتی که معرفی کردید خیلی زیبا و جالب هست فکر نکنم از جوملا استفاده شده باشه چون من به سایت شرکتی که این را طراحی کرده سر زدم خودشون هم از asp.net استفاده کرده بودند اینم لینک سایت طراح : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: درخواست راهنمایی - Reza Ganji - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ صبح سایت مورد نظر با php نوشته شده ولی نامش مشخص نبود.یا از پایه نوشتند و یا اینکه از اسکریپت آماده استفاده کردند. در سورس صفحه که من نامی از اسکریپت ندیدم. RE: درخواست راهنمایی - پیام عمرانی - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۴:۳۵ عصر در تایید گفته های جناب گنجی عرض کنم که سایت با زبان php کار شده و همچنین از پایه برنامه نویسی شده RE: درخواست راهنمایی - masiha_m - ۲۰-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۲۵ عصر من مطمئن 100 درصد هستم که از پایه نوشته نشده چون صاحب سایتشو میشناسم از این پولا نمیده من فکر می کنم با جوملاست چون خیلی شبیهشه به لحاظ ساختاری فایر باگ ندارین ببینین با چی نوشته شده؟؟ RE: درخواست راهنمایی - Reza Ganji - ۲۱-۴-۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ صبح ممکن هم هست از اسکریپت آماده استفاده کرده باشه ولی نامش مشخص نبود. الان اگر در نت بگردید اسکریپت های فراوانی رو میتونید بیابید که منتشر شده اند چه تجاری چه رایگان که معروف هم نیستند در حقیقت دنیای اسکریپت ها خیلی گسترش پیدا کرده . من گاهی سایت های معرفی اسکریپت ها رو نگاه میکنم اگر همچین چیزی دیدم حتما بهتون معرفی میکنم. RE: درخواست راهنمایی - masiha_m - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۴:۰۴ عصر قالبشم نمی دونین چیه؟؟؟؟؟؟ RE: درخواست راهنمایی - پیام عمرانی - ۳-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ عصر این سایت رو فکر کنم آقای خوشبختیان کار کردن تیم بسیار خوب و قوی هستند سایت edreamer.ir میتونید با ایشون مکاتبه کنید |