![]() |
|
امکان تعریف گروه در جوملا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: امکان تعریف گروه در جوملا (/thread-7162.html) صفحهها: 1 2 |
امکان تعریف گروه در جوملا - yaghoobi - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ عصر با سلام و احترام میخوام توی سایتم که با جوملا هست گروه های کاربری متفاوتی رو تعریف کنم و برای هر گروه نیز کاربران متفاوتی تعریف کنم. و به کاربرانی که در این گروهها هستند سطو ح دسترسی متفاوتی قرار بدم.(مثلا گروه 1 با5 تا کاربر و یک سری اطلاعات مربوط به این گروه، گروه 2 با 10 تا کاربرو یک سری اطلاعات مربوط به این گروه)آیا امکانش هست؟ ممنون میشم هر چه زوتر راهنماییم کنید RE: امکان تعریف گروه در جوملا - mahan - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ عصر با سلام شما میتونید در قسمت مدیریت کاربران - گروه های کاربری دلخواهتون رو ایجاد و در قسمت سطوح دسترسی ، یک سطح دسترسی با موارد دلخواه ایجاد کنید و در نهایت سطح دسترسی را در منو تغییر دهید. برای مثال: گروه کاربری 1 - سطح دسترسی 1 - منو 1 - مطلب 1 گروه کاربری 2 - سطح دستری 2 - منو 2 - مطلب 2 شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: امکان تعریف گروه در جوملا - yaghoobi - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ عصر در قسمت مدیریت کاربران که فقط امکان تعریف کاربر هست .من فقط تعریف کاربر جدید دارم.میشه راهنمایی کنید RE: امکان تعریف گروه در جوملا - mahan - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۸:۵۸ عصر از چه نسخه ای استفاده می کنید، این تنظیمات در 2.5 مشکلی ندارد RE: امکان تعریف گروه در جوملا - yaghoobi - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۲۶ عصر ورژن من 1.5.22 هست. این امکان رو نداره؟ RE: امکان تعریف گروه در جوملا - hoomanb - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۴۷ عصر سلام ویرایش 1.5 قدیمی است سعی کنید از ویرایش های جدید و امکانات جدید استفاده کنید RE: امکان تعریف گروه در جوملا - yaghoobi - ۱۸-۴-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر میشه لینک دانلود جوملای 2.5 رو برای ارسال کنید؟ RE: امکان تعریف گروه در جوملا - Reza Ganji - ۱۹-۴-۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ صبح دریافت نسخه های مختلف جوملا : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امکان تعریف گروه در جوملا - hasti27 - ۱۶-۴-۱۳۹۲ ۰۶:۳۶ عصر سلام من 2تا کاربر جدید تعریف کردم یکیش ناشره و یکیش ویرایشگر.ولی موقع لاگین به قسمت مدیریت خطا می ده که "شما اجازه دسترسی به بخش مدیریت را ندارید". پس جطور این کاربران مطالب را ویرایش یا نشر کنند؟ امکان تعریف گروه در جوملا - Reza Ganji - ۱۶-۴-۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ عصر از همون قسمت جلویی سایت میتوانند اینکارها رو انجام دهند و نیازی به ورود به مدیریت ندارند برای ورود به مدیریت حداقل دسترسی باید مدیر باشه. |